Putina "sievasmātei" pieder miljonus vērts dzīvoklis Maskavas centrā (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Par Krievijas neoficiālo pirmo lēdiju dēvētās bijušās vingrotājas un Valsts domes deputātes Alīnas Kabajevas mātei Ļubovai pieder ekskluzīvs piecistabu dzīvoklis Maskavas centrā aptuveni 600 miljonu rubļu (6,5 miljonu eiro) vērtībā, vēsta izdevums “Sobesednik”. 

260 kvadrātmetrus plašais dzīvoklis Maskavā Ļubovai Kabajevai pieder kopš 2015.gada. 

Mājā, kurā tas atrodas, ir tikai 13 dzīvokļi. Minētā ēka vairākas reizes figurējusi starp dārgākajiem Maskavas nekustamā īpašuma piedāvājumiem. Viena kvadrātmetra cena šajā namā ir vidēji 30 000 ASV dolāru. 

Kā noskaidrojis “Sobesednik”, dzīvoklis Ļubovas Kabajevas īpašumā nonācis no uzņēmuma “Teplo-Invest”, kas saistīts ar Krievijas valsts enerģētikas milzi “Gazprom”. 

Ļubova Kabajeva ir sporta kompleksa “Kuncevo” vadītāja. Viņa iepriekš profesionāli nodarbojusies ar sportu, spēlējot basketbolu. 

Kā uzsver “Sobesednik”, ar viņas oficiālajiem ienākumiem nepietiek, lai atļautos šādu dzīvokli. 

Alīna Kabajeva, kas nereti tiek dēvēta par prezidenta Vladimira Putina mīļāko un neoficiālo Krievijas pirmo lēdiju, šobrīd pilda mediju uzņēmuma “Nacionaļnaja media grupa” direktoru padomes priekšsēdētājas pienākumus un ir viena no vislabāk atalgotajām amatpersonām Krievijā. 

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu