"KPV LV" deputāts Pucens: Atvieglotāki nosacījumi jānosaka reģionos, kur nav plaša Covid-19 izplatība (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Saeimas deputāts Ēriks Pucens
Saeimas deputāts Ēriks Pucens Foto: Zane Bitere/LETA

Reģionos, kur nav plaša Covid-19 izplatība, būtu jānosaka atvieglotāki nosacījumi, lai ļautu šo pašvaldību ekonomikai elpot un eksistēt, aģentūrai LETA sacīja "KPV LV" Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Ēriks Pucens.

Politiķis pauda, ka ir jāakcentē "reģionālais stāsts", ka tajās vietās, kur nav vērojams Covid-19 izplatības uzliesmojums, nevajag tik stingrus ierobežojumus, kā Rīgā un Daugavpilī, kur saslimstība ir lielāka.

Vaicāts, vai tādējādi tomēr netiks riskēts ar slimības izplatīšanos, cilvēkiem braucot iepirkties uz pašvaldībām, kurās būtu mazāki ierobežojumi, "KPV LV" frakcijas pārstāvis pauda viedokli, ka "risks ir visos variantos", paužot, ka ne visos gadījumos noteiktie ierobežojumi sniedz gaidīto rezultātu.

Tāpat deputāta ieskatā nevajadzētu noteikt tādus pārvietošanās ierobežojumus starp pašvaldībām, kas liegtu uz citu pašvaldību doties tiem, kuri dodas uz darbu. Nevajadzētu būt situācijai, ka "laukos govis paliek bez cilvēka, kurš dod ēst", šādu piemēru minēja Pucens.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu