Rīgas apkaimju labiekārtošanas projektu balsojuma rezultātus sola apkopot līdz janvāra vidum (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Tērbatas iela Rīgā
Tērbatas iela Rīgā Foto: LETA

Līdz janvāra vidum plānots apkopot iedzīvotāju balsojuma rezultātus par to, kurus piecus visvairāk balsis saņēmušos Rīgas apkaimju labiekārtošanas projektus īstenot, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes pārstāvis Gaidis Balodis.

 

Elektroniskā balsošana par projektiem ir noslēgusies, taču vēl būs jāapkopo arī klātienē notikušā balsojuma rezultāti, pēc kuriem attiecīgie projekti būs jāapstiprina konkursa komisijai, pastāstīja Balodis.

Pašlaik tikai elektroniskajā balsojumā pieci visvairāk balsis saņēmušie projekti ir Ģertrūdes baznīcas publiskās zonas labiekārtošanas projekts, Dārziņu identitātes un publiskās ārtelpas attīstības iecere, Vec-Anniņmuižas atdzimšanas plāns, Zasulauka manufaktūras parka projekts, kā arī rotaļu laukuma un vingrošanas laukuma izbūve Maskavas dārzā.

Šiem projektiem pēc balsīm elektroniskajā balsojumā vistuvāk ir un sesto vietu ieņem iecere par aktīvās atpūtas takas izveidi Biķernieku mežā.

Kā skaidroja Balodis, pēc balsojuma rezultātu noskaidrošanas piecu visvairāk balsis saņēmušo projektu īstenošanas sākums paredzēts šogad.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu