UAZ parāda, kā mūsdienās vajadzētu izskatīties klasiskajam busiņam (13)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: https://www.facebook.com/uazrussia/

Uļjanovas automobiļu rūpnīca jeb vienkārši UAZ, kā produkcija lielākoties bijuši utilitāri, pa galam vienkārši auto ar ļoti labām caurgājības spējām, publiskojusi attēlu, kurā varētu būt atainota leģendārā busiņa - maizes klaipiņa - nākotnes versija.

Ir 2021.gads un UAZ busiņš, ko vietējā tirgū pazīst kā "buhanku" (latviešu valodā - klaipiņš ar atsauci ir ķieģeļa formas maizi), ir gatavs iesoļot 21.gadsimtā. Tas gan ir tikai pieņēmums, taču varētu izrādīties patiesība, ja aiz Uļjanovas automobiļu rūpnīcas Facebook kontā publicētā jaungada apsveikuma patiesi būtu maskēts topošais UAZ. 

Pilnpiedziņas modelis tiek ražots jau kopš 1958.gada, taču aizvadītajās desmitgadēs vērā ņemamas inovācijas tam ir gājušas secen. Piedzīvota vien modifikāciju klāsta paplašināšanās.

Foto: UAZ.ru

Attēlu, kas ievietots UAZ oficiālajos sociālo tīklu kontos, veidojis kāds Andrejs Davidovs, un viņa paraksts rotā arī citas UAZ skices. Kā norāda Motor.ru, cita UAZ busiņa bilde virtuālajā vidē tika palaista rudenī un saņēma samērā pozitīvas atsauksmes. 

Toreiz ļaudis Davidova veikumu cildināja, jo dizainā saglabātas klasiskās formas un proporcijas ar motoru zem kabīnes, kas papildināt ar agresīva dizaina virsbūves paneļiem un paplatinātu šķērsbāzi. Tā nudien automobilim nākotnē varētu nākt par labu, jo uzlabotu mašīnas stabilitāti, saglabājot augstu klīrensu un smaguma centru.

Cik reāla ir šāda izskata mašīnas nokļūšana uz UAZ konveijera, paliek atklāts jautājums.  

Foto: instagram.com/andrey_davydov_brada
Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu