Tā izskatās, ka DeLorean būvē auto, ar ko atgriezties nākotnē

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: DeLorean Motor Company

Teksasā bāzētais uzņēmums DeLorean Motor Company savos sociālajos tīklos nupat izmetis kārdinošu informāciju par kādu pagaidām slepenībā turētu auto, kurš esot tapis sadarbībā ar dizaina studiju Italdesign.

Šā gada 21.janvārī apritēja precīzi 40 gadi kopš dienas, kad no DeLorean rūpnīcas izripoja pirmais DMC-12. Apaļo jubileju DeLorean Motor Company atzīmēs ar kādu notikumu, jaunumu, kura pirmais attēls tagad publicēts Facebook. Nekādas informācijas par to nav, taču no silueta vien noprotams, ka tas būs auto. Iespējams, DMC-12 mūsdienu interpretācija.

Ja kāds vēl nezina, kas ir DMC-12 un kāds tam sakars ar atgriešanos nākotnē, šis automobilis pasaules slavu un milzīgu fanu loku ieguva, lielā mērā pateicoties Holivudas  filmu triloģijai Atpakaļ nākotnē, kur spēja pārvietoties ne tikai telpā, bet arī laikā. 

Tā kā DeLorean Motor Company neko vairāk neatklāj, atliek vien minēt, vai slepenībā ir sagatavots viens, unikāls šova automobilis, vai tomēr kompānijai ir drosmīgāki plāni un tiks īstenots kārtējais mēģinājums atsākt DMC-12 ražošanu. Visi iepriekšējie centieni iedvest dzīvību futūristiskā auto projektā, kā zināms, cieta neveiksmi.

Ar lielu varbūtību atbildes uz šiem jautājumiem varēs gūt pavisam tuvā nākotnē. Lai gan pašreizējās DeLorean Motor Company dibinātājs Stīvens Vinns no Lielbritānijas, kurš 1997.gadā iegādājās ne tikai zīmolu, bet arī oriģinālo DMC-12 rezerves daļu krājumus un sāka nodarboties ar spārnoto automobiļu apkopi, jau pērnā gada sākumā paziņoja, ka firma jau 2021.gadā sāks ražot jaunu DMC-12. Jau tad uzņēmums ziņoja, ka automobilis tiks konstruēts uz jaunas šasijas, kā arī iegūs modernu un pietiekami jaudīgu dzinēju. Iespējams, DMC-12 būs arī elektroagregātu uzstādīšanas opcija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu