Sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu visā Latvijā (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
"Wolt" kurjers.
"Wolt" kurjers. Foto: Edijs Pālens/LETA

Šorīt visā valsts teritorijā sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Sniegotos un slidenos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Ceļu uzturēšanas darbos iesaistīta 171 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienība.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir uz Tallinas šosejas no Berģiem līdz Ainažiem, Vidzemes šosejas no Rīgas līdz Veclaicenei, Valmieras šosejas visa maršruta garumā, uz Rīgas apvedceļa visa maršruta garumā, uz Daugavpils šosejas posmā Rīga - Ogre un Skrīveri - Pāternieki un arī uz Bauskas šosejas posmā Dimzukalns - Grenctāle.

Tāpat arī uz Jelgavas šosejas no Jelgavas līdz Meitenei, Liepājas šosejas posmā Kalnciems - Blīdene un Kalvene - Liepāja, uz Ventspils šosejas no Strazdes līdz Ventspilij, Rēzeknes šosejas visa maršruta garumā, Grebņeva - Medumi šosejas posmā Grebņeva - Daugavpils, uz Rēzeknes apvedceļa visa maršruta garumā un uz Tīnūži - Koknese visa maršruta garumā.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā valsts teritorijā izņemot Daugavpils, Kuldīgas un Tukuma apkārtnē.

Šādos laika apstākļos autobraucējus aicina būt īpaši piesardzīgiem, ieturēt lielāku distanci līdz priekšā braucošam transportlīdzeklim, neveikt straujus manevrus, kā arī izvēlieties braukšanas apstākļiem un autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu ātrumu.

Par slideniem valsts autoceļu posmiem var informēt, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555.

 
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu