Vai aliņš pēc darba var kļūt par problēmu attiecībās? (12)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: PP / shutterstock.com

Vai vīra vakarā pēc darba izdzertais aliņš var kļūt par problēmu attiecībās?  “Pēdējā laikā ir sācies, ka “alcēns” pēc darba – tas taču normāli, tas nav alkohols! Nu labi, nav katru vakaru aliņš – vienu ir vinčiks, vienu ir kaut kas cits. Nav jau tā, ka tie ir tikai aliņi," situāciju ģimenē iezīmē Agrita.

Šonedēļ pie kanāla 360TV skatītājiem nonācis jauns realitātes seriāls “Ģimene burkā”, kurā trīs dažādas ģimenes ar īpašas vēlmju burkas palīdzību risina attiecību sarežģījumus un cenšas tikt galā ar sadzīves izaicinājumiem. Līdzās Katrīnei Saulietei, kura aktualizē sievietes dzīvi pēc šķiršanās un jaunu attiecību sākumu, un mūziķim Naurim Brikmanim, kurš seriālā savai ģimenei izvirzījis izaicinošu mērķi – pusgada laikā uzcelt un pārvākties uz jaunu māju, savu dzīvi izrāda arī Bindru – Blumenauu daudzbērnu ģimene no Jelgavas, kurā rutīnas dēļ strīdi un nesaskaņas kļuvuši par ikdienu.

Foto: No personīgā arhīva

Vērīgākie TV skatītāji šo ģimeni atcerēsies no televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” veidotā šova “Tēt, brauc mājās!” Ģimenē aug četri bērni, no kuriem viens bērniņš ir ar īpašām vajadzībām, bet vecākā meita - no Agritas iepriekšējām attiecībām. Iespējams, tāpēc starp Esteri un Agritas dzīvesbiedru Jāni nav izveidojusies pārāk cieša saikne, uzvirmo konflikti un nesaprašanās. Aizņemtības dēļ vecākiem bieži nākas mājasdarbus, kā arī jaunākā brāļa un māsu pieskatīšanu deleģēt vecākajai meitai, kura, cik vien var, palīdz un uzņemas papildu atbildību.

Šā vakara sērijā jelgavnieku ģimenes mamma Agrita aktualizēs kādu īpaši būtisku jautājumu, kas varētu būt aktuāls daudzās ģimenēs. Vai vīra vakarā pēc darba izdzertais aliņš var kļūt par problēmu attiecībās? “Pēdējā laikā ir sācies, ka “alcēns” pēc darba – tas taču normāli, tas nav alkohols! Nu labi, nav katru vakaru aliņš – vienu ir vinčiks, vienu ir kaut kas cits. Nav jau tā, ka tie ir tikai aliņi,” situāciju ģimenē iezīmē sieva. “Esam gājuši cauri dažādām situācijām kā liela daļa ģimeņu – gan kreisajiem soļiem ir iets cauri, gan nodevībai, gan piedevībai. Bet es vienmēr esmu bijusi tā, kas saka – ģimenei ir ļoti liels spēks un es negribu saviem bērniem atņemt tēvu. Tādēļ esmu vienmēr stāvējusi, kritusi un cīnījusies par to. Šobrīd laikam ir pienācis tas laiks, kad ir nogurums. Nogurums no tā, kādas tās attiecības izveidojušās. Bezspēks ir taisni dēļ tā alkohola,” asarām acīs saka Agrita. Kā tikt galā ar šādu vīra netikumu? Kā mudināt viņu paraudzīties uz attiecībām no cita skatpunkta? Vai Bindru – Blumenauu ģimenei ar raidījuma palīdzību izdosies atrisināt sarežģījumus un atkal atrast ceļu vienam pie otra?

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu