Marta Grigale: ir pēdējais brīdis sākt sev ticēt!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Māmiņu klubs

"Viss pagājušais gads man bija stāsts par drosmi. Es tā arī gribu turpināt - es nogriezu sev matus, es izdevu albumu... Zini, ir jāprot sevi pakritizēt, bet ir jāprot sevi arī paslavēt," par pēdējā laika notikumiem dzīvē runā dziedātāja un radio personība Marta Grigale.

"Es zinu, cik lielu darbu esmu albumā ieguldījusi, un noniecināt savu darbu - tas ir negodīgi pašai pret sevi un līdzcilvēkiem! 

Tā vienkārši nevar darīt - ar sevi ir jāstrādā. Bieži domāju par afirmācijām, kad tu sev vairākkārt atkārto - es esmu gana laba, es esmu talantīga, es varu...

Vēl gan esmu pārdomu stadijā, bet es gribētu celties no rītiem un šo sev kur rakstīt vai teikt, jo ir pēdējais brīdis sākt sev ticēt! Es negribētu būt pensijas vecumā un domāt, cik stulbi tas bija, kad es sev neticēju.

Es jau tagad saprotu, cik tas bija stulbi, savos divdesmit gados domāt, ka esmu resna! 

Mans redzējums neatbilst bieži realitātei, to es tagad redzu. Ar citu cilvēku kritiku es arī tieku galā aizvien labāk, bet tas viss nāk ar laiku!" raidījumā 'Māmiņu klubs" runā Grigale. 

Raidījumā notika sarunas, protams, par mammas lomu. Kā Martai atšķīrās pirmā bērna gaidīšana un pieredze no otrā, skaties video:

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu