Navaļnija līdzgaitnieki: "Uzticēšanās mums tikai pieaug. Mēs tiksim galā" (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija reģionālo štābu tīkla vadītājs Leonīds Volkovs.
Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija reģionālo štābu tīkla vadītājs Leonīds Volkovs. Foto: JOHN MACDOUGALL / AFP

Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija reģionālo štābu tīkla vadītājs Leonīds Volkovs pastāstījis par Navaļnija dibinātā Korupcijas apkarošanas fonda (FBK) nākotnes plāniem, kā arī par citiem projektiem, kas saistīti ar ieslodzīto Navaļniju, ziņo Krievijas medijs “Meduza”. 

Navaļnija līdzgaitnieku plānus Volkovs sīkāk izklāsta video, kas publiskots vietnē “YouTube”. 

Volkovs atgādina, ka Navaļnijs ir politiskais līderis un FBK dibinātājs, tomēr viņš neveic ikdienas organizatorisko darbu. FBK un citas ar Navaļniju saistītās struktūras strādāja gan tad, kad Navaļnijs iepriekš bija mājas arestā, gan tad, kad viņš bija komā. 

“Mūsu plāns ir turpināt audzēt spiedienu uz [Krievijas prezidentu Vladimiru] Putinu gan valsts iekšienē, gan arī no ārpuses. Uzticēšanās mums pieaug, bet uzticēšanās Putinam - samazinās,” uzsver Volkovs. 

Par Navaļnja līdzgaitnieku turpmākās darbības prioritātēm Volkovs nodēvēja projektu “Gudrā balsošana”, miermīlīgas protesta akcijas, kā arī cīņu par starptautisku sankciju noteikšanu Putinam pietuvinātām personām. 

Kā ziņots, janvārī Navaļnijs atgriezās Krievijā, bet februāra sākumā viņam tika noteikts cietumsods uz diviem gadiem un astoņiem mēnešiem lietā, kurā viņam 2014.gadā tika piespriests nosacīts cietumsods.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu