Navaļnija līdzgaitnieki izsludina jaunu protesta akciju (3)

Papildināts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: REUTERS/Ringo Chiu/File Photo

Ieslodzītā Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija līdzgaitnieki svētdien, 14.februārī, plāno jaunu protesta akciju Navaļnija atbalstam, ziņo Krievijas medijs “Meduza”. 

“Tas būs pavisam savādāks protests. Mēs visu darīsim viltīgāk un nemēģināsim tiešā veidā mijiedarboties ar policiju, mēs no tā izvairīsimies,” medijam “MBH Media” pavēstīja Navaļnija reģionālo štābu tīkla vadītājs Leonīds Volkovs. 

Navaļnija līdzgaitnieki aicina Navaļnija atbalstītājus svētdienas vakarā iziet savu namu pagalmos, ieslēgt telefonā lukturīti un vienkārši dažas minūtes pastāvēt, bet beigās notiekošo nofotografēt un ievietot sociālajos tīklos. 

“Nekāda OMONa, nekādu baiļu. Varbūt jums šķiet, ka šīs 15 minūtes neko nemainīs, tomēr patiesībā tās mainīs visu,” norādīja Volkovs. 

Protesta akcijas Navaļnija atbalstam daudzās Krievijas pilsētās notika 23. un 31.janvārī. Šajās protesta akcijās tika aizturēti vairāki tūkstoši cilvēku. 

Protesta akcijas notika arī 2.februārī, kad Navaļnijam tika atcelts iepriekš piespriestais nosacītais cietumsods, kas tika aizstāts ar reālu divu gadu un astoņu mēnešu ieslodzījumu. 

Pēc Navaļnija tiesas Volkovs vairākas reizes pavēstīja, ka Navaļnija atbalstītāji jaunas protesta akcijas tuvākajā laikā neplānojot

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu