Neuzmanīga autovadītāja izraisa nopietnu avāriju Stirnu ielā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ļoti nepatīkamu avāriju sestdien Rīgā piedzīvoja kāds Subaru vadītājs - viņš ap plkst. 16 mierīgi brauca pa Stirnu ielu Purvciemā, kad viņa deguna galā no mazākas nozīmes ielas pēkšņi priekšā izbrauca Nissan Juke, no kura izvairīties vairs nebija iespējams. ​Ātrums nebija liels, bet sekas ir nepatīkamas – saka avārijā iesaistītie.

"Braucu ar Subaru pa Stirnu ielu, un no stāvvietas izgrieza priekšā ceļam, un viss - nebija, kur palikt. Es braucu ar tiem 50 kilometriem stundā, un viņa man "izcirta" priekšā. Tur bremzēšana vispār nebija nekāda," raidījumam "Degpunktā" stāsta avārijā iesaistītā Subaru vadītājs. Viņš arī piebilst, ka trešais negadījumā cietušais auto, Hyundai markas spēkrats, vienkārši stāvējis ielas malā.

Hyundai īpašnieks raidījumam "Degpunktā" saka, ka tas ir kaut kāds lāsts, jo viņa auto, būdams novietots ielas malā, cieš jau otro reizi.

"Blieziens, troksnis, izbāzu galvu pa logu un redzu, ka mašīna mana stāv šādi," stāsta mazā Hyundai saimnieks. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ja toreiz avārijā neviens necieta, tad sestdien notikušajam negadījumam ir smagākas sekas. Cietusi Nissan Juke pasažiere, kurai konstatētas galvas un muguras traumas.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola stāsta, ka mediķi notikuma vietā ieradās pēc piecām minūtēm.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Ir divi cietušie. Viens cietušais ir ar vieglām traumām, pēc apskates nav nepieciešams nogādāt ārstniecības iestādē, bet viens cietušais ir ar vidēji smagām traumām, pie samaņas, stabilā stāvoklī nogādāts slimnīcā," - tā Vītola.

Vēlāk, saņemot mediķu atzinumu, policijai būs jālemj, vai par incidentu sākt administratīvo lietvedību, vai tomēr avārija jāizmeklē kriminālprocesa ietvaros.

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu