Rīgā pieķertas sievietes, kuras, apejot ierobežojumus, klientiem sniegušas seksuālu masāžu (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Masāža
Masāža Foto: Pixabay

Policija otrdien pieķērusi vairākas sievietes, kuras, apejot Covid-19 ierobežojumus, Rīgā klientiem sniegušas seksuālu masāžu, trešdien Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas sēdē paziņoja Iekšlietu ministrijas parlamentārā sekretāre Signe Bole.

Policija kādā adresē konstatējusi, ka Ukrainas pilsone no Polijas ieceļojusi Latvijā. Sieviete pirms ieceļošanas reģistrējusies "Covidpass.lv" sistēmā, kurā norādījusi, ka ieceļošana Latvijā nepieciešama tranzītā, lai nokļūtu Igaunijā.

Rīgā sieviete apmaiņā par samaksu personām no citām mājsaimniecībām sniegusi masāžu, tostarp, seksuālu masāžu.

Citā adresē policija pieķērusi sievieti, kura sniegusi klasisko masāžu un seksuāla rakstura pakalpojumus. Šajā adresē konstatēts vēl viens gadījums, kad sniegta klasiska masāža.

Jau ziņots, ka kopumā ārkārtējās situācijas laikā no 2020.gada 9.novembra līdz 2021.gada 28.februārim valstī sākti 21 512 administratīvā pārkāpuma procesi par ārkārtējās situācijas noteikto ierobežojumu neievērošanu.

Par ārkārtējās situācijas vai izņēmuma stāvokļa laikā noteikto ierobežojumu vai aizliegumu pārkāpšanu var piemērot naudas sodu fiziskajai personai no desmit līdz 2000 eiro, bet juridiskajai personai - no 140 līdz 5000 eiro.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu