Rīta joga pidžamā. Izmēģini!

Video
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Jogas skolotāja Līga Ozola
Jogas skolotāja Līga Ozola Foto: Joga ar Līgu

Šajā reizē rubrikā "Miera atslēga - viss ir tevī! zemāk redzamajā video jogas skolotāja Līga Ozola parādīs rīta jogu, jā, pidžamā!  Šī nodarbība tevi maigi pamodinās, sniegs enerģiju un dzīvesprieku.

Cilvēka ķermenis dienu no dienas mainās, un arī vienas dienas laikā tas ir mainīgs - no rīta ir stīvāks, bet vakarā lokanāks. Nakts laikā muskuļi atslābst, asins plūsma samazinās un sirdsdarbība palēninās. Cilvēki, tāpat kā dzīvnieki, pēc gulēšanas instinktīvi izstiepjas, lai asinsrite atjaunotos un muskuļi pamostos.

Izstiepšanās un maiga izkustēšanās pēc miega sniedz ļoti labas sajūtas visā ķermenī. Regulāra rīta kustību un stiepšanās rutīna uzlabo ķermeņa mobilitāti, palīdz izvairīties no traumām un uzlabo spēju koncentrēties visas dienas garumā. Šāda prakse var noņemt sāpes mugurā pēc ilgas sēdēšanas (nav jāgaida brīdis, kad sāp, - tu vari izkustināt muguru jau pirms tam), uzlabos tavu stāju, vairos tavu apzinātības līmeni un, protams, mazinās stresu.

Zemāk apskati un izmēģini maigo jogas plūdumu kopā ar jogas skolotāju Līgu Ozolu, ko var veikt no paša rīta pēc pamošanās, neizkāpjot no gultas (protams, drīkst jogot arī uz zemes, uz sava jogas paklājiņa). Šī nodarbība tevi maigi pamodinās, sniegs enerģiju un dzīvesprieku.

Music: Someday

Musician: Alexander Delarge

Site: https://icons8.com/music/

Zemāk mūsu veselībai vēlamajā rubrikā "Miera atslēga - viss ir tevī!" lasi dažus ieteikumus no jogas skolotājas Līgas Ozolas, kā arī noteikti piedalies video jogas nodarbībās.

Seko Līgai Ozolai un piedalies viņas online jogas nodarbībās Facebook! 

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu