Vīrietis - bezjūtīga seksa mašīna? (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: FOTO: Ekrānšāviņš no YouTube video, Shutterstock.

Vīrietis - seksa mašīna? Vai vīrietis vienmēr vēlas seksu? Uz šo jautājumu otrajā raidieraksta “K punkts” epozidē atbild urologs un andrologs Andris Ābele.

“Vīrietis nav seksa mašīna, bet gan tāda pati emocionāla būtne kā sieviete, jo arī viņam emocionālā daļa attiecībās ir tikpat svarīga,” norāda urologs.

Dažkārt vīrieši neizrāda savas vajadzības pēc emocionālās tuvības, jo nav iemācījušies to darīt vai runāt par šiem jautājumiem.

“Ir ārkārtīgi būtiski saprast to, ka arī vīrietis, runājot par seksuālām attiecībām, var pateikt nē,” uzsver ārsts.

Ne vienmēr intimitāte ir dzimumakts. Pāris var baudīt viens otra klātbūtni, pavadot laiku kopā daudzos un dažādos veidos, – iedegt sveces un ieiet vannā vai klausīties mūziku, iet pastaigās vai pārgājienos.

“Skaidrs, ka atkarībā no tā, cik ilgi cilvēki ir attiecībās un kāds ir personu vecums, mainās arī vēlmes. Dažkārt liekas, ka tā, kā bija 20 gados, būs visu mūžu, bet patiesībā viss mainās. Tas nebūt nenozīmē, ka paliek sliktāk,” atzīst ārsts Andris Ābele.

Vairāk par vīrieša seksuālo un reproduktīvo veselību skaties raidieraksta “K punkts” intervijā ar urologu un andrologu Andri Ābeli Youtube, Spotify un Apple Podcasts. “K punkts” ir RSU studentu medija “Skaļāk” raidieraksts par cilvēka seksualitāti.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu