Ceļā uz Rīgas pili avārijā iekļuvis prezidenta "Lexus" (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: IAutolv

Valsts prezidenta Egila Levita pārvadāšanai paredzētā automašīna un apsardzes auto ceturtdienas rītā iekļuvušas nelielā avārijā, taču negadījumā cietušo nav.

Valsts prezidenta kancelejā apstiprināja, ka ceļā uz Rīgas pili neplānotas straujas bremzēšanas rezultātā notika viegla sadursme starp prezidenta auto "Lexus LS 600 HL" un prezidenta apsardzes auto "Volkswagen Touareg".

Negadījums noticis Mazās Nometņu ielas un Liepājas ielas krustojumā. Kā iemeslus neplānotajai bremzēšana kancelejā minēja nepārredzamo krustojumu un slideno ceļa segumu.

Ņemot vērā, ka sadursme bija viegla, neviena no abās mašīnās sēdošajām personām, tai skaitā Valsts prezidents, nav guvusi nekādus miesas bojājumus. Uz vietas tika noformēts saskaņotais paziņojums.

Pēc sadursmes automašīnas turpināja ceļu, un Valsts prezidenta plānotā dienaskārtība netika ietekmēta.

Informācija par sadursmi nodota Valsts policijai. Šajā iestādē aģentūrai LETA apliecināja, ka ir saņemta informācija par šādu negadījumu.

Prezidenta apsardzi nodrošina Militārā policija. Nacionālo bruņoto spēku komandiera preses virsniece Sandra Brāle apliecināja, ka bruņotajos spēkos tiek veikta negadījuma apstākļu skaidrošana.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu