Engures novada pedagogam nolaupa portatīvo datoru un mobilo tālruni

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Vitalii Matokha/Shutterstock

Trešdien, 14.aprīlī, kādā Engures novada izglītības iestādē vīrietis, pielietojot vardabību un izsakot draudus, pedagogam nolaupīja portatīvo datoru un mobilo tālruni, informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Uzbrucējs pedagogam izteicis draudus nogalināt un pielietojis vardarbību, nodarot fiziskas sāpes, un nolaupījis izglītības iestādei piederošo portatīvo datoru "Acer" un pedagogam piederošo mobilo tālruni "Huawei".

Kalniņa stāstīja, ka noziedzīgās darbības rezultātā tika nodarīti materiālie zaudējumi 590 eiro apmērā.

Policijas pārstāve uzsvēra, ka tajā pašā dienā, veicot kriminālprocesuālās darbības, tika noskaidrota aizdomās turētā persona. Veicot kratīšanu, 1989.gadā dzimušā vīrieša dzīvesvietā tika atrastas un atgūtas nolaupītās mantas. Vīrietis tika aizturēts un ievietots īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Par notikušo tika sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176. panta pirmās daļas par svešas kustamas mantas nolaupīšanu, ja tā saistīta ar vardarbību, un patlaban turpinās izmeklēšana un precīzu nozieguma apstākļu un motīvu skaidrošana, kā arī tiek lemts jautājums par drošības līdzekļa piemērošanu aizturētajai personai, sacīja Kalniņa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu