Pirmdienas rītā atsevišķos "Rīgas satiksmes" maršrutos būs papildreisi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova / LETA

Lai palielinātu distancēšanās iespējas, pirmdienas, 19.aprīļa, rītā piecos pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" autobusu maršrutos un vienā trolejbusa maršrutā tiks norīkoti papildreisi, liecina uzņēmuma sniegtā informācija.

3.autobusam norīkots papildreiss plkst.5.35 no pieturas "Silikātu iela" Pļavnieku virzienā, 22.autobusam plkst.7.28 būs papildreiss no pieturas "Baložu iela" lidostas virzienā, 49.autobusam būs divi papildreisi "Man-Tess" virzienā - plkst.6.21 no pieturas "Rudens iela" un plkst.7.54 no pieturas "Dzelzavas iela", 53.autobusam plkst.7.02 būs papildreiss no pieturas "Priedaines iela" Esplanādes virzienā, bet 58.autobusam būs papildreisi plkst.6.35 un 7.05 no Martas Rinkas ielas Purvciema virzienā.

Savukārt 15.trolejbusam plānots papildreiss plkst.5.24 no Ķengaraga centra virzienā.

"Rīgas satiksme" nepārtraukti seko līdzi pasažieru plūsmām sabiedriskajā transportā. Informāciju par salona piepildījumu sniedz gan sabiedriskā transporta vadītāji, gan tiek pārbaudīti klientu pieteikumi.

Visi jaunākie "Rīgas satiksmes" transportlīdzekļi ir aprīkoti ar automātiskām pasažieru skaitīšanas sistēmām, tādējādi brīdī, kad transporta līdzekļa salons sasniedz 50% piepildījumu, dispečeri saņem signālu, kas dod iespēju operatīvi reaģēt un norīkot papildus transporta līdzekli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu