Rihards Lepers radījis sieviešu uzvalku līniju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Pēc vairāku gadu garumā gūtās pieredzes vīriešu uzvalku darināšanā aktieris Rihards Lepers atgriežas ar jaunu piedāvājumu, kas veltīts tieši dāmām. Arī tagad tiek saglabāts jau iepriekš uzstādītais koncepts – desmit mūsdienīgi un autentiski uzvalku fasoni, kurus izstrādājis pats zīmola autors R. Lepers kopā ar stilisti Ievu Mohovikovu, radot īpaši augstvērtīgu, ilgtspējīgu un garderobei pielāgojamu apģērbu komplektu, kas būtu viegli adaptējams ikvienas sievietes ikdienai un svinīgiem iznācieniem.

Paplašinot robežas un sadarbības partnerus, ir tikuši pasūtīti labākie audumi no Itālijas, kas katru unikālo dāmai piemēroto uzvalku padarīs vēl īpašāku un izsmalcinātāku.

Atgādināsim, ka pirms vairākiem gadiem, sadarbojoties ar Londonas uzvalku industrijas speciālistiem «Warren Bennet» un «David Hathiraman», tika izveidota 21. gadsimta džentlmeņu uzvalku kompānija «RL suits», kurai tika radītas desmit unikālas uzvalku skices, no kurām kungi varēja izvēlēties savam raksturam, gaumei un personībai atbilstošo.

Elegance, pārliecība, spēks un valdzinājums – tās ir kvalitātes, kas raksturo dāmas, kuras tērpjas Riharda Lepera zīmola uzvalkos. «Zīmols «RL suits vienmēr ir bijis par kvalitāti, personību un labu gaumi,» uzsver zīmola autors.

Jāpiebilst, ka labo gaumi un interesi par uzvalku darināšanu Rihards Lepers ir pārmantojis no sava senča – pagājušā gadsimta 20. un 30. gados izslavētā drēbnieka Lorenca Lepera, kurš tolaik šuva unikālus, rokām darinātus uzvalkus tā laika dendijiem un džentlmeņiem.

Uzvalki tiek šūti pēc individuāla pasūtījuma. «RL Suits» darinājumi būs pieejami arī mākslinieku «pop-up» tirdziņos, sākot ar 6.maiju. Savukārt mākslinieku online veikala multimaksla.lv atklāšana notiks 10.maijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu