Baiba Indriksone: vīrs mani nopirka par kilogramu "serenādes" konfektēm

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Šarmantās aktrises Baibas Indriksones vārds komentārus neprasa - daudzi viņu iemīļojuši gan kā “Limuzīna” Olitu un arī atmiņā paliekošo Lāsmiņas balss īpašnieci, gan daiļo krogus meiču Lēnu no “Vella Kalpiem”, kā arī citām spilgtām lomām.

Baiba Indriksone atklāj nezināmus faktus par iepazīšanos ar vīru: ”Leimanis mani nopirka par kilogramu serenādes konfekšu”

Kanāla 360TV skatītājiem šovā “Pasaki to skaļi” bija iespēja satikt talantīgo aktrisi, jo raidījuma studijā viņai “paldies” vārdus veltīja mazmeita, baletdejotāja Elza Leimane.

Baiba kavēsies atmiņās par savu bērnību, kā arī atklās iepriekš nezināmus faktus par iepazīšanos ar vīru. Tāpat ar lepnumu stāstīs, ka labprāt sava dēla – baleta mākslinieka Aivara Leimaņa ģimenē bijusi gan pavārs gan aukle, gan dārznieks un ne mirkli nenožēlo pavadītos brīžus kopā ar bērniem, jo tas ir milzīgs ieguldījums nākotnē. Turklāt

tieši iepazīšanās stāsts ar vīru Aleksandru Leimani ir smieklu un pozitīvu emociju pārpilns. Abi satikušies vēl tad, kad Baiba bijusi vien 19 gadus jauna, kamēr režisors jau bija nosvinējis 38. gadskārtu.

Pēc iepazīšanās Aleksandrs esot uzaicinājis Baibu uz Ķemeru sanatoriju un pārsteidzis ar tolaik īpaši šiku dāvanu – kilogramu “serenādes” konfektēm. Un kopš tā laika aktrise mēdzot jokot, ka “Leimanis viņu nopircis par kilogramu “serenādes” konfekšu.” Turklāt arī pirmā iepazīšanās ar šķelmīgo aktrisi bijusi atmiņā paliekuša –

brīdī, kad Leimanis viņu pirmo reizi ieraudzīja, Baiba, meklējot veldzi pēc dejošanas, ēdusi sniegu no palodzes.

Noskaties video un uzzini, kāpēc mēdz teikt, ka Baiba esot tik kaislīga koķete, ka ja istabā nebūs neviena cita, tad koķetēšot pat ar galda kāju un kas par šādu rakstura īpašību bija sakāms talantīgajam kinorežisoram Aleksandram Leimanim?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu