Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 26. maijam.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Vēlme darboties un dažādas idejas. Pratīsi sarunāties ar cilvēkiem un atrast kopīgu valodu – vienalga vai tie ir radinieki, kaimiņi vai vienkārši ikdienas gaitās satikti ļaudis.

VĒRSIS

Jāsargās no stresa – ja kaut kas nav pa prātam, neņem to tuvu pie sirds. Gan viss sakārtosies. Uztraucoties situācija tāpat vien nerisināsies. Draugu atbalsts īstajā brīdī.

DVĪŅI

Ļoti enerģiska diena, daudz sarunu un domu apmaiņa. Ik pa brīdim derētu ieskatīties plānotājā, lai kaut kas nepaliek neizdarīts. Pievakarē atpūties, palasi vai dodies garākā pastaigā.

VĒZIS

Šodien – pilnmēness un mēness aptumsuma dienā – Vēža emocijas var uzbangot, taču ar smaidu un labestību atvērsi daudzas durvis. Var rasties iespējas papildināt ienākumus, turi acis un ausis vaļā.

LAUVA

Ja negribi dzirdēt kritiskas piezīmes, uzliec austiņas un ieslēdz Spotify. Lauvai jau netīk, ja glauda pret spalvu, taču tajā ir arī kaut kas noderīgs un vērā ņemams. Šoreiz labāk uzklausīt.

JAUNAVA

Kur vien raugies, visur kaut kas darāms un sakārtojams. Var rasties sajūta, ka darbi nekad nebeigsies. Palēnām, pamazām! Sāc ar mazumiņu un iesaisti palīgus.

SVARI

Nav laba diena darīšanām iestādēs vai bankās. Un uzmanies no „Kotdivuāras atraitnēm vai atraitņiem”, kas sūta spamus ir miljons naudiņu piedāvājumiem. Toties lielisks laiks profesionālai izaugsmei.

SKORPIONS

Darbā ar visu tiksi galā raiti un pēc tam var rasties vēlēšanās kārtot sadzīviskus jautājumus. Būs idejas par mājokļa pārkārtojumiem, bet jāieklausās arī mājinieku viedoklī.

STRĒLNIEKS

Prāts atvērts zināšanām un informācijai, kas ir labs stāvoklis, lai iemācītos kaut ko jaunu vai vienkārši paplašinātu redzesloku. Neatkarīgi no tā, cik tev gadu un kāda izglītība.

MEŽĀZIS

Sakārto ar saimnieciskām lietām saistītus dokumentus – apsaimniekošanas līgumus, komunālos rēķinus u.tml., pievēršot uzmanību detaļām. Darbā vai biznesā ienesīga sadarbība.

ŪDENSVĪRS

Ātri sapratīsi, kas kuram prātā un kāds risinājums vēlams. Neliedz padomu, bet ieklausies arī citu pieredzē. Jāpievērš uzmanība attiecību tēmai, varbūt kaut kas pārrunājams.

ZIVIS

Jābūt apdomīgam tēriņos – nevajadzētu ņemt kredītu, aizņemties no paziņām, kā arī kādam aizdot. Ja tev ir prasmes, ar kurām vari nopelnīt papildus, tad liec tās lietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu