Ramzanu Kadirovu atkal nosaukuši par šaitānu; paziņojuma autors jau publiski atvainojies (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs
Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs Foto: Reuters/ScanPix

Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs atkal sociālajos tīklos nodēvēts par šaitānu - šoreiz viņu šādi nosaucis kāds blogeris no Tulas apgabala. Blogeris vēlāk Kadirovam publiski atvainojies un izdzēsis savu kontu sociālajā tīklā “TikTok”.

Kā vēsta izdevums “Kavkaz. Realii”, blogeris sociālajā tīklā “TikTok” Kadirovu nodēvēja par šaitānu un apsūdzēja viņu sava tēva nodošanā varas dēļ. Tāpat viņš prognozēja, ka Kadirovs miršot vardarbīgā nāvē.

Vēlāk blogreis publiski atvainojās Kadirovam, norādot, ka attiecīgo paziņojumu viņš veicis tāpēc, ka “bijis iedzēris tukšā dūšā”.

Atvainošanās video pieejams vairākās tīmekļa vietnēs, tostarp izdevuma “Baza” “Telegram” kanālā. Kas pamudinājis blogeri ierakstīt atvainošanās video, viņš neatklāj, vien norādot, ka tam esot bijuši konkrēti iemesli.

Šī nav pirmā reize, kad kāds sociālo tīklu lietotājs Kadirovu nosauc par šaitānu.

Šomēnes Kadirovs sociālajā tīklā “Instagram”, videotiešraidē atbildot uz sekotāju jautājumiem, piedraudējis iznīcināt kādu komentētāju, kurš viņu nodēvēja par šaitānu.

Tiešraides laikā Kadirovs pievērsa uzmanību komentāram: “Tu neesi cilvēks, tu vienkārši esi šaitāns.” Kadirovs nolasīja šo komentāru un nekavējoties veica arī tā ekrānuzņēmumu.

“Ja tu man to raksti, es tevi atradīšu. Un tad mēs paskatīsimies, kurš no mums ir šaitāns. Pašam tev kā, kauna nav? Kā skatīsies spogulī? Tu naktīm negulēsi, tūlīt testamentu rakstīsi: “Ja es nomiršu, palīdziet manai ģimenei,” komentāra autoram atbildēja Kadirovs.

Komentāra autors - kāds jaunietis - vēlāk publiski atvainojās Kadirovam. Atvainojās arī viņa ģimene.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu