Muižniece šobrīd neredz iespēju apmeklēt Olimpiskās spēles Tokijā (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Anita Muižniece.
Anita Muižniece. Foto: Paula Čurkste/LETA

Tā kā Izglītības un zinātnes ministrei ir nepieciešams gatavoties jaunajam mācību gadam, viņa šobrīd neizskata iespēju doties apmeklēt Olimpiskās spēles Tokijā, atklāj pati Muižniece.

Ņemot vērā, ka Muižniece pagājušajā nedēļā tika iecelta ministres amatā, viņa pauda apziņu un sapratni, ka pienākumu un darba ir daudz, savukārt laiks darba izpildei - ļoti īss. Ministre atzīmēja, ka patlaban viņas prioritāte ir gatavoties nākamajam mācību gadam, lai bērniem un skolotājiem nodrošinātu iespēju mācīties klātienē.

Vienlaikus viņa uzsvēra, ka "citos apstākļos, citā situācijā", tā ir goda un cieņas lieta Latvijas pārstāvim doties līdzi uz olimpiskajām spēlēm pārstāvēt valsti.

Taču patlaban viņa neuzskata, ka būtu īstais cilvēks, kuram jādodas uz Tokijas olimpiskajām spēlēm. Ministre apsolījās Latvijas sportistiem olimpiādē sekot un just līdzi attālināti.

Jau ziņots, ka Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) aicinājusi Valsts prezidentu, Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV) un izglītības un zinātnes ministri Muižnieci doties apmeklēt Tokijas olimpiskās spēles.

Pēc uzaicinājuma saņemšanas Valsts prezidents Egils Levits, izvērtējot savu darba kārtību, lūdzis Muižnieci no 22.jūlija līdz 25.jūlijam pārstāvēt Latviju XXXII olimpiskajās spēlēs Tokijā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu