Ūdenslīdējs izdzīvo pēc nokļūšanas vaļa vēderā (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Maikls Pakards
Maikls Pakards Foto: Maikls Pakards/Facebook

Kāds kuprvalis ASV austrumu piekrastē piektdien norijis ūdenslīdēju un pēc tam viņu atkal izspļāvis. 56 gadus vecais Maikls Pakards, kurš šādā piedzīvojumā iekūlies, dodoties laivā uz kārtējo omāru zveju, par savu neparasto pieredzi noteikti varēs stāstīt mazbērniem.

Par laimi ļoti neilgais, aptuveni 30-40 sekundes garais piedzīvojums sākās ar to, ka viņš ap plkst.8:00 rītā ielēca ūdenī no savas laivas ASV austrumu piekrastē (Keipkodā, Masačūsetsas štatā) un ienira vienpadsmit metru dziļumā.

“Pēkšņi es sajutu lielu grūdienu. Nākamā lieta, ko es redzēju, bija pilnīga tumsa”. Tad viņš pamanīja „ka es kustos”, un varēja just, ka valis „saspiež mutes muskuļus”. "Es biju pilnīgi viņā iekšā", savas sajūtas raksturo Maikls Pakards.

Pirmais, kas man ienāca prāta: „Mani ir norijusi lielā, baltā haizivs, taču dzīvniekam nebija zobu. Es domāju, ka dzīvs vairs netikšu laukā”. Taču pēc tam viņam kļuva skaidrs, ka tas, visticamāk, ir valis. ”Viss, ko es varēju iedomāties, bija mani zēni - viņiem ir 12 un 15 gadi”, laikrakstam „Cape Cod Times” sacīja Maikls Pakards.

Pēc viņa domām, viņš atradās valī 30 līdz 40 sekundes, pirms tas sagrieza galvu uz sāniem un tad viņš atkal ieraudzīja gaismu.

Vīrieša piedzīvoto apstiprina arī viņa zvejas biedrs Džosija Majo. Tas bija vidēja lieluma valis, kas strauji iznira virs ūdens un izmeta Pakardu atkal brīvībā. Majo izvilka savu biedru no ūdens, aizveda līdz krastam un nogādāja slimnīcā. Vērā ņemamus ievainojumus Pakards par laimi nebija guvis.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu