"Tallink" šogad vēl neatjaunos maršrutu Rīga-Helsinki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
''Tallink'' kuģis. Ilustratīvs foto.
''Tallink'' kuģis. Ilustratīvs foto. Foto: Julia Kuznetsova/Shutterstock

Igaunijas prāmju operators "Tallink Grupp" šajā gadā neatjaunos prāmju satiksmi maršrutā Rīga-Helsinki, informēja uzņēmumā.

"Tallink Latvija" valdes loceklis Hillards Taurs norādīja, ka, ņemot vērā pozitīvu vakcinācijas tempu uzņēmuma darbības reģionā, kā arī epidemioloģiskās situācijas uzlabošanos un ceļošanas ierobežojumu pakāpenisku atcelšanu, "Tallink" sagaidām, ka cilvēku pārvietošanās uz un no Latvijas varētu pamazām atjaunoties, kas ļautu brīvāk pārvietoties starp valstīm jau no 1.jūlija.

Vienlaikus viņš atzīmēja, ka neatjaunos Rīga-Helsinki pagaidu maršrutu vismaz uz šīs vasaras sezonu. "Lai atjaunotu maršrutu, kas pagājušo gadu kļuva ļoti populārs un iecienīts, lēmums būtu jāpieņem vismaz vienu mēnesi pirms satiksmes uzsākšanas, taču diemžēl lēmumi no mūsu valdības par ceļošanas ierobežojumu mīkstināšanu joprojām nav stabili," sacīja Taurs.

Ar visiem ceļotājiem, kas rezervējuši ceļojumus no Rīgas uz Helsinkiem, "Tallink" klientu apkalpošanas speciālisti sazināsies tuvākajā laikā, lai vienotos par ceļojumu pārcelšanas vai atmaksas iespējām.

Kā ziņots, maijā "Tallink Grupp" paziņoja, ka šogad kuģu satiksmi nenodrošinās arī maršrutā Rīga-Stokholma, ņemot vērā spēkā esošos ceļošanas ierobežojumus abās valstīs.

Uzņēmuma akcijas kotē Tallinas fondu biržas oficiālajā sarakstā. Lielākais akcionārs ir Igaunijas investīciju kompānija "Infortar", kam pieder 39% "Tallink Grupp" akciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu