"Mailmaster" izstrādājis unikālu mājas pakomātu servisu (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

"Latvijas pasts" meitasuzņēmums SIA "Mailmaster" izstrādājis pakalpojumu, kas iedzīvotājiem ļaus saņemt pasta sūtījumus īpašā mājas pakomātā.

Kompānijā skaidroja, ka jaunais pakalpojums nodrošinās iespēju klientiem saņemt visu veidu sūtījumus - vēstules, korespondenci, paciņas, internetveikalu pirkumus - ar piegādi speciālā mājas pakomātā, kas uzstādīts pie klienta mājas. Pašlaik sākta rezervācija mājas pakomātu uzstādīšanai, bet piegādes ar mājas pakomāta starpniecību tiks sāktas augustā.

Mājas pakomāta izmērs būs 53,4x121,5x71,5 centimetri. Pakomāts darbosies ar četrām AA tipa baterijām, kas būs jāmaina apmēram reizi gadā - par nepieciešamību nomainīt baterijas klients saņems ziņu savā mobilajā lietotnē. Arī atvērt pakomātu varēs ar mobilās lietotnes palīdzību, taču pakomātā būs iebūvēta arī parastā slēdzene.

"Mailmaster" valdes loceklis Gatis Ģērmanis skaidroja, ka, strauji pieaugot kurjerpasta sūtījumu apmēram, nepieciešams domāt par to, kā sūtījumus piegādāt klientam maksimāli ērtākā veidā, un mājas pakomāti ir viens no šādiem risinājumiem.

"Īpaši svarīgi tas ir tiem, kuri bieži saņem korespondenci vai bieži iepērkas internetveikalos, jo vairs nav nepieciešamības uzturēties mājās noteiktās stundās, nav nepieciešamības doties uz kādu noteiktu "parasto" pakomātu atrašanās vietām, bet sūtījumus var no sava pakomāta izņemt jebkurā laikā," uzsvēra Ģērmanis.

Viņš pauda, ka "Mailmaster" palīdzēs klientiem ar uzstādīšanu, apmācīs pakomāta lietošanā un sniegs visu nepieciešamo palīdzību, lai mājas pakomāts kļūtu par ierastu lietu klientu ikdienā.

Mājas pakomātu lietošanai būs noteikta mēneša maksa 9,9 eiro apmērā, to uzstādīšana paredzēta privātmāju īpašniekiem, bet papildu piegādes maksa par servisa lietošanu nav paredzēta - tā būs tieši tāda, kādu noteicis internetveikals, sūtījuma vai preces piegādātājs, vai jebkurš cits klienta izvēlētais servisa sniedzējs.

Mājas pakomāts tehniski izstrādāts sadarbībā ar Igaunijas tehnoloģiju uzņēmumu "Cleveron".

2020.gadā "Mailmaster" strādāja ar 506 235 eiro apgrozījumu un 26 835 eiro zaudējumiem. Uzņēmums reģistrēts 1995.gadā, un tā pamatkapitāls ir 711 424 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Mailmaster" sniedz automatizētas mainīgās informācijas sagatavošanas un drukāšanas, sūtījumu sagatavošanas un arhivēšanas, e-pasta vēstuļu sūtīšanas, rēķinu digitalizēšanas un apstrādes, elektronisko rēķinu (e-rēķinu) apstrādes pakalpojumus, kā arī nodrošina SMS risinājumus.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu