PTAC aicina neizmantot interneta vietni "simshop-lv.com", kas tirgo neatbilstošus oksimetrus (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: A_stockphoto/Shutterstock

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) aicina neizmantot interneta vietni "simshop-lv.com", kurā pārdod normatīvajiem aktiem neatbilstošus pulsa oksimetrus, pavēstīja PTAC pārstāve Sanita Gertmane.

Viņa informēja, ka "simshop-lv.com" tirgoto oksimetru neatbilstību normatīvajiem aktiem konstatējusi Veselības inspekcija.

Pēc Gertmanes teiktā, komersanta mājaslapā nav sniegta normatīvajos aktos noteiktā informācija, kā piemēram, komersanta identitāte - uzņēmuma juridiskais nosaukums, adrese, nav ietvertas atsauces uz distances līgumu, patērētāja informāciju par atteikuma tiesībām, privātuma atrunu un cita informācija, kuru nepieciešams sniegt uzņēmējam, veicot preču tirdzniecību ar interneta vietnes starpniecību.

PTAC ir mēģinājis sazināties ar uzņēmumu, bet komersants nesadarbojas, neatbild un to nav iespējams identificēt, kas varētu liecināt par apzinātu slēpšanos.

Saņemot informāciju par problēmām, ar ko saskaras patērētāji, PTAC aicina neizmantot šo mājaslapu, kā arī šī vietne ir ievietota PTAC izveidotajā aizdomīgo vietņu sarakstā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu