"Viņa ir ļoti mierīga". Princis Harijs pirmo reizi runā par savu mazo meitiņu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Princis Harijs jau vairākas dienas ir pavadījis Londonā, pašizolācijā, lai varētu  doties īpašā vizītē - uz savas mātes, princeses Diānas pieminekļa atklāšanas pasākumu. Tā kā karantīna ir beigusies, princis varēja apmeklēt arī citus publiskus pasākumus.

Karalienes mazdēls piedalījies labdarības iniciatīvā un kļuva par goda viesi "WellChild" balvu pasniegšanas ceremonijā. Ceremoniju apmeklējis arī prinča sens draugs Eds Širans, ar kurš arī nesen kļuvis par tēvu, tāpēc abiem bijis par ko parunāt.

Pasākumā Šīrans teicis princim: "Apsveicu! Tā ir meitene, vai ne? Mums arī ir desmit mēnešus veca meitenīte. Kā jūs tiekat galā ar diviem?"

Uz ko Harijs atbildējis: "Divi bērni noteikti ir žonglēšana. Bet mums ir ļoti paveicies, Lilibeta ir neticami mierīga meitene, šķiet, ka viņai patīk vienkārši skatīties, kā Ārčijs skraida apkārt kā traks."

Foto: Reuters/ScanPix

Harijs šajā pasākumā parādījās kā "WellChild" patrons, kurš viņš ir kopš 2017. gada. Lielbritānijā bāzētā labdarības organizācija palīdz bērniem un jauniešiem ar īpašu veselības aprūpi mājas apstākļos, nevis slimnīcā. Fonds piešķir balvas gan bērniem, gan tiem, kas par viņiem rūpējas. Atklāšanā princis Harijs teica aizkustinošu runu: "Tā kā 2007. gadā es kļuvu par WellChild patronu, šai organizācijai un tās cilvēkiem manā sirdī ir īpaša vieta. Toreiz es nebiju tēvs, un tomēr šo bērnu un vecāku stāsti mani vienmēr dziļi aizkustināja. Man nevajadzēja būt tēvam, lai izjustu šī nenovērtējamā darba nozīmi. Tagad, būdams divu bērnu tēvs, es jūtos arvien vairāk saistīts, iedvesmots un iepriecināts par šo ģimeņu izturību, kad viņi ar WellChild atbalstu pārvar lielas grūtības."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu