Uz Ventspils šosejas auto pēc sadursmes apmet uz jumta

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tiem, kuri ceturtdien brauca pa Ventspils šoseju, ilgāku laiku nācās stāvēt garā sastrēgumā, jo netālu no Pūres bija notikusi trīs auto avārija, kurā viens no spēkratiem bija apgāzies uz jumta. 

Smagā avārija ceturtdienas pirmajā pusē notika netālu no Pūres, kur uz šosejas sadurās trīs automašīnas. Viens no avārijā iesaistīto auto vadītājiem nepamanīja, ka priekšā braucošais auto samazina ātrumu un ietriecās tajā. Vārdā nenosauktā vīrieša Dacia apgāzās uz jumta, bet pārējie iesaistītie auto, Toyota un Iveco kravas buss, guva virsbūves bojājumus.

Toyota vadītāja, kuras auto aizmugurē ietriecās Dacia, raidījumam Degpunktā stāsta, ka viņai aiz muguras braucošās Dacia vadītājs vispār nav ievērojis distanci. “Viņš brauca man no muguras, neiev;eroja nekādu distanci. Ja viņš nenoreaģēja uz mūsu bremzēšanu, pieļauju, ka viņš vai nu aizrāvies ar viedierīcēm, vai kaut ko tādu. Vispār nereaģēja uz situāciju,” stāsta Toyota vadītāja.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Avārijā necieta nedz Toyota vadītāja, nedz Iveco šoferis, nedz arī priekšā braucošā riteņbraucēju kolonna. Dacia stūrētajam gan bija nepieciešama nopietna ārstu palīdzība, jo viņš guvis vairāku ķermeņa daļu smagus ievainojumus. 

Uz notikuma vietu atbraukušie glābēji no Kandavas iecirkņa apgāzušos auto novietoja uz riteņiem un novilka ceļa malā, lai tas netraucētu citu transportlīdzekļu kustību. Līdz tam uz šosejas bija izveidojies pamatīgs sastrēgums. 

Informācijas par to, vai Dacia vaditājs patiešām lietoja viedierīces pirms avārijas vai sadursmei ir citi cēloņi, pagaidām nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu