Žurnālistu asociācijas izcilības balvas tiks pasniegtas augustā (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas Žurnālistu asociācijas izcilības balvu pasniegšanas ceremonija norisināsies 20.augustā.

Balvai pieteiktajiem darbiem ir jābūt publicētiem 2020.gadā vai 2021.gada pirmajā pusgadā līdz 30.jūnijam ieskaitot.

Balvas tiks piešķirtas astoņās nominācijās: ziņa un reportāža, intervija un apraksts, pētniecība un analītika, reģioni un diaspora, jaunie formāti, kā arī gada jaunais žurnālists, kura darba pieredze ir ne vairāk kā trīs gadi, gada redaktors un žurnālista sniegums mazākumtautību valodā.

Kandidātus balvai var izvirzīt mediju vadība, žurnālisti un asociācijas biedri, bet balvai var pieteikt arī darbus, kuru autori nav asociācijas biedri.

Lai pretendētu uz nomināciju, darbam ir jābūt sabiedriski nozīmīgam un aktuālam ar ievērotu labas žurnālistikas praksi, kā arī tam jāatbilst asociācijas ētikas kodeksa principiem. Tāpat nominācijai var pretendēt, ja darbs ir radījis rezonansi vai ietekmējis procesu.

Darbus piesaka ar anketas palīdzību asociācijas mājaslapā, kura līdz 18.jūlijam jānosūta uz elektronisko pastu "izcilibasbalva@gmail.com", jāaizpilda mājaslapā vai pa pastu jānosūta uz adresi Strēlnieku ielā 4a, Rīgā.

Iesūtītos darbus vērtēs asociācijas 2021.gada pilnsapulcē ievēlēta komisija, kuras sastāvā ir Sigita Roķe, Sanita Upleja, Ginta Alberte, Lāsma Antoneviča, Arnis Krauze un Anna Peipiņa.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu