"Apollo Group" investējusi septiņus miljonus eiro "Riga Plaza" izklaides zonas attīstībā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Igaunijas izklaides pakalpojumu un ēdināšanas grupa "Apollo Group" investējusi septiņus miljonus eiro tirdzniecības centra "Riga Plaza" izklaides zonas attīstībā.

Tostarp augustā paredzēts atklāt jaunu kinoteātri "Apollo Kino", paplašināta izklaides zona un tajā ierīkots "O’Learys" sporta bārs, kā arī jauni restorāni.

"Atklājot jauno kinoteātri, izklaides zonu un restorānus, tiks uzlabota tirdzniecības centra apmeklējuma pieredze un radītas vēl vairāk pozitīvas emocijas mūsu apmeklētājiem, līdz ar ko paredzams, ka tirdzniecības centra apmeklējuma ilgums pieaugs," pauda tirdzniecības centra līdzīpašnieka "Summus Capital" valdes loceklis Hanness Pīls.

Jaunajā kinoteātrī "Apollo Kino", kas vērs durvis apmeklētājiem augustā, būs astoņas zāles ar vairāk nekā 900 sēdvietām, un tas darbosies pēc pašapkalpošanās principa. Skatītājiem būs pieejama jauna koncepta zāle - "Apollo Vintage", kas iekārtota atšķirīgā stilā, integrējot interjerā īpaša komforta un luksuss apstākļus. Integrētās tehnoloģijas ļaus pasūtīt un saņemt uzkodas, nepametot sēdvietu.

Savukārt "O’Learys" sporta bārā būs pieejams restorāns un dažādas izklaides iespējas, piemēram, biljarda galdi, jaunās paaudzes lāzertaga zāle, videospēles un boulinga zāle ar 12 celiņiem. Izklaides vieta varēs uzņemt vairāk nekā 330 cilvēku.

"Riga Plaza" restorānu klāstam augustā pievienosies arī itāļu restorāns "Vapiano" un Latvijā pirmais "MySushi" restorāns.

"Apollo Group" pieder grāmatnīcas "Apollo", kinoteātri "Apollo", filmu izplatīšanas kompānija "Baltic Film Distribution", sulu bāri "Blender", saldējuma kafejnīcas "IceCafe" un restorāni "O'Learys". "Apollo Group" 55% akciju pieder Margusa Linnamē kompānijai "UP Invest", kas oktobrī apvienojās ar mātesuzņēmumu "MM Grupp", bet 45% akciju - Ivara Vendelina uzņēmumam "Sandbach".

2020.gadā par "Rīga Plaza" īpašniekiem kļuva nekustamā īpašuma investīciju kompānija "Summus Capital". Tirdzniecības centra "Rīga Plaza" apsaimniekošanu veic starptautiskā nekustamo īpašumu pakalpojumu kompānija "Colliers". Tirdzniecības centra platība ir 60 000 kvadrātmetru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu