Jaunieši, Covid-19 un realitāte Latvijas ielās: OPEN Radošo Centru pieredze (6)

Nedēļas fokusā
Mārtiņš Daugulis/TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars/TVNET

TVNET komanda augustā gatavojas atklāt jaunu sezonu projektam "Uz robežas - psihiskā veselība šodienas acīm", fokusējoties uz dažādām sabiedrības grupām un to izaicinājumiem Latvijā - jaunieši, bērni, seniori un cilvēki reģionos. 

Starp sižetiem tiksimies tiešraides diskusijās ar pacientiem, ārstiem, psihologiem un psihoterapeitiem, kā arī lēmumu pieņēmējiem un ierēdņiem, lai psihiskā veselība Latvijā tiktu skatīta šodienas acīm.

Jaunajai sezonai gatavojamies ar "iesildošām" sarunām par būtiskiem aspektiem, pievēršoties pirmajai sabiedrības grupai - jauniešiem. Pēc Pusaudžu un jauniešu psihoterapijas centra datiem jauniešu mentālā veselība ir kritiskā līmenī. 63% Latvijas jauniešu atzīst: viņu mentālā veselība ir pasliktinājusies tieši pandēmijas laikā.

Viena lieta ir statistika, cita - realitāte Latvijas ielās. Un psihiskā veselība nav atraujama no sociālās vides, kurā cilvēki uzturas. Lai gūtu šo priekšstatu, šodien studijas viesis "Nedēļas fokusā" - Edijs Klaišis - OPEN Radošā Centra vadītājs.

Pieslēdzies sarunas tiešraidei portālā TVNET plkst.16!

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu