Baltais pop-up pikniks šogad notiks Siguldā! Piedalies konkursā! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ik vasaru baltais pop-up pikniks “L’elegante Pop-Up Picnic” ir gaidīts notikums, kas daudziem tā dalībniekiem ir kļuvis par skaistu satikšanās tradīciju. Šovasar tas notiks 28. jūlijā. Lai arī piknika vieta ik gadu tiek turēta slepenībā, organizatori atklāj, ka šovasar tas notiks gleznainā Siguldas pils parkā ar īpašu auru. Plašā teritorija ļaus nodrošināt nepieciešamos drošības un distancēšanās pasākumus. 

Piedalies EGOISTE konkursā un laimē 4 IELŪGUMUS!

“Mēs ik gadu pasākuma viesiem vēlemies piedāvāt jaunu piedzīvojuma sajūtu. Šovasar

dodamies uz vienu no Latvijas visskaistākajām pilsētām, kur uzbursim maģisku pikniku brīnišķīgā pils parkā.

Šoreiz nedaudz intīmākā atmosfērā, lai patiesi izbaudītu kopā būšanas prieku, brīnišķīgu koncertu Jāņa Stībeļa izpildījumā un skaisto vidi ar tās īpašo atmosfēru. Kā arī dejas, daudzus foto mirkļus, pārsteigumus un dāvanas no mūsu lieliskajiem partneriem,” atklāj Baltā piknika rīkotāja Gunta Skalberga

Pasākums norisināsies “dzeltenajā, jeb daļēji drošajā līmenī”. Tajā varēs piedalīties vakcinētas, pārslimojušas un testētas personas, uzrādot Digitālo C-19 sertifikātu un C-19 testu, kas apliecina negatīvu rezultātu.

Baltā pop-up piknika koncepts ik gadu ir nemainīgs. Intriga par slepenā piknika norises vietu tiek saglabāta līdz pēdējam brīdim. Tikai pasākuma dienā vakariņu dalībnieki uzzina, kur tiem jāierodas, tērptiem eleganti baltā, līdzi ņemot uzkodas un visu nepieciešamo skaistam galda klājumam, lai kopīgi radītu svētkus. Vakars tiek pavadīts īpaši pozitīvā atmosfērā, izbaudot mirkļa burvību un prieku, ko sniedz elegantas, nesteidzīgas vakariņas kopā ar seniem un jauniegūtiem draugiem. Baltajām pop-up vakariņām „L’elegante Pop–Up Picnic” var pieteikties ikviens interesents, kurš ir gatavs piedzīvojumam un tā īpašajiem nosacījumiem (detalizētāka informācija atrodama www.popuppicnic.lv ). Taču jāņem vērā, ka vietu skaits ir ierobežots, tādēļ tiem, kuri vēlas piedalīties, nevajadzētu vilcināties ar pieteikšanos.

Baltās pop-up piknika vakariņas aizsākās 2015. gadā ar mērķi radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes locekļus straujajā dzīves ritmā satikties, lai uz brīdi aizmirstu par mūžīgo steigu un kopīgi izbaudītu vienkāršas lietas, kas priecē ikvienu, – nesteidzīgas sarunas un kopā būšanu, baudot ģimeni un draugus vienojošas vakariņas neierastā vietā. Šī skaistais notikums ir kļuvis par īpašu un gaidītu vasaras tradīciju. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu