Foruma "Līdere" izveidotāja Solvita Kabakova: es ļoti gaidu to dienu, kad tiksimies

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Tuvojoties ilgi gaidītajam iedvesmu forumam "Līdere 2021", piedāvājam interviju ar šī burvīgā pasākuma idejas autori un organizētāju Solvitu Kabakovu. Solvita sarunā ar "Egoiste" dalīsies ne tikai ar noderīgu informāciju par foruma organizatoriskajiem jautājumiem un to, kas gaidāms šī gada forumā, bet arī atbildēs uz lasītāju iesūtītajiem jautājumiem! Uzzini visu, kas tevi interesē!

Jautāšu tev to, ko parasti jautā cilvēkiem, kuri sen nav satikti, - kā tev pašai ir klājies šajā sarežģītajā un neparedzamajā laikā?

Domāju, man nav klājies savādāk kā visiem pārējiem cilvēkiem. Ir piedzīvota milzu emociju gamma un spektrs. Gan nedrošība un mazliet bailes par nākotni, gan iespēja pabūt ar sevi un saviem tuvajiem, vēlreiz viņus iepazīstot. Domāju, ka šis laiks visiem ir devis gan daudz dažādu iespēju, gan mirkli, lai apstātos un paskatītos uz sevi un lietām sev apkārt. Kāds atmet lieko, kāds sāk ko jaunu. Tas vienmēr notiek tā, kad tevi kāds piespiedu kārtā apstādina.

Bet nu jau liekas, ka tā visa ir gana un šī pauze jāatlaiž vaļā. Es domāju, mēs esam sapratuši un esam gatavi doties pareizajos virzienos. 

Mēs pēdējo reizi arī tikāmies visai nedrošā laikā - pēc pirmā pandēmijas viļņa. Bet forums notika - tev kaut caur adatas aci, bet izdevās visu realizēt. Kā tev, nebaidīšos uzrunāt - kā tādai foruma kuģa buras turētājai cauri visādām vētrām un negaisiem, šķiet - kā būs šogad? Izdosies?

Mēs laikam jau esam iemācījušies un pieraduši dzīvot laikā, kad tu vispār neko līdz galam nespēj prognozēt. Tagad ir tāpat kā pagājušā gadā, kad līdz pēdējam nezini - atcels, ierobežos, varēs organizēt vai nevarēs...

Bet mums ir spēcīgi sargeņģeļi, un es domāju, ka arī šajā laikā viņi būs ar mums un septembrī viss notiks - mēs noteikti tiksimies.

Par to nav šaubu, citādi es te nesēdētu. Mēs ļoti aktīvi gatavojamies septembra forumam. Ir notikušas jau lektoru tikšanās, sarunas ar māksliniekiem, telpu dekoratoriem, saskaņojam ēdienkartes - tā ka jā, viss notiek.

Solvita Kabakova
Solvita Kabakova Foto: Jānis Škapars/TVNET

Mēs darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai katra dāma, kas ir iegādājusies biļeti uz Forumu LĪDERE 2021, varētu baudīt šos svētkus klātienā, taču 100% garantija šobrīd un arī septembrī baudīt klātienes tikšanās ir Covid sertifikāte īpašniecēm - tieši tāpat kā operā vai restorānā. Par pārējo lems valdība un tas atkarīgs no epidemioloģiskās situācijas valstī.

Tas, protams, ir atkarīgs no katra paša un vispār no sabiedrības kopumā - šis noteikti ir solidaritātes jautājums. Ja nav bail par savu veselību, kaut gan es ieteiktu baidīties arī par savu un savu tuvāko veselību, tad noturēsim šo skaisto lejupslīdi datos. Jo labāka būs situācija, jo mazāk būs ierobežojumu. Gandrīz visas 1000 biļetes ir pārdotas, un tāpēc mēs gribam, lai tās emocijas un sajūtas dāmas var pelnīti baudīt klātienē. 

Galerija: Forums "Līdere" 2020

Datums laiks ir zināms - 17. septembris, Ķīpsalas izstāžu halle...

Jā, arī šogad esam palikuši pie Ķīpsalas halles. Mums ir jāizspēlē visi iespējamie varianti. Pagājušajā gadā mēs pierādījām, ka spējam jebkuru telpu pārvērst iedvesmas oāzē, un arī šogad apsolām "woow" efektu. 

Bet tagad laiks atbildēt uz lasītāju iesūtītajiem jautājumiem! 

Solvitas Kabakovas atbildes un jautājumiem skaties video!

Kādi būtu tavi ceļa vārdi sievietēm, kuras atzīmē kalendārā, cik dienas palikušas līdz 17. septembrim?

Jā, vajag šo dienu atzīmēt noteikti kalendārā! Vajag nopirkt jaunu kleitu un atbrīvot dienu no visiem pienākumiem un apkārtējiem pateikt: "Šajā dienā manis nav." Jo labāk dāmai tas izdosies un viņa varēs šo dienu veltīt sev, jo vairāk šīs emocijas tiks noķertas un gūts baudījums par šo vērtīgo dienu sev.  

Es ļoti gaidu šo dienu, kad tiksimies un tā visa uzkrātā enerģija tiks atbrīvota. 

Uz tikšanos!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu