Frontāla sadursme uz Jūrmalas galvenās ielas; versijas par notikušā cēloņiem atšķiras (9)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Jau ziņojām, ka trešdien, 28.jūlijā, Lienes un Pilsoņu ielas krustojumā Jūrmalā notika smaga trīs automašīnu sadursme. Tajā traumas guva kopumā četri cilvēki, tai skaitā divi nepilngadīgie, kuri atradās taksometrā. Par avārijas iespējamajiem cēloņiem un sekām vēsta TV3 raidījums Degpunktā. 

”Nevar saprast. Te taču ir četras joslas. Kā tā var frontāli sadurties? Kāds ir izdarījis kaut ko pavisam nepareizi, es domāju,” raidījumam Degpunktā viedokli pauž kāds vietējais iedzīvotājs.

Negadījumā kopumā iesaistīti trīs automobiļi – ”Audi” un ”Volkswagen”, starp kuriem notikusi spēcīgākā sadursme, un apvidus auto ”Toyota”, kas cietis samērā nedaudz. Andželika stāsta, ka savu ”Toyota Land Cruiser” stūrējusi tajā pašā virzienā, kurā braucis nelielais ”Audi A3”. Viņa negaidīti sajutusi tādu kā triecienu no aizmugures, pēc kā ”Audi” iebraucis pretējā joslā un sadūries ar taksometru ”Volkswagen”.

”Es sajutu kaut kādu triecienu, bet nodomāju, ka man mašīnai kaut kas atgadījies. No sākuma es nesapratu, neredzēju, kas noticis. Kad apstājos, paskatījos uz aizmuguri, tad jau ieraudzīju, ka notikusi avārija. Es ieraudzīju meiteni, kura gulēja uz zemes. Viena cietusī. Redzēju, ka ir apturēti auto, vadītāji kāpj ārā. Piegāju, pajautāju meitenei, kas noticis. Viņa man pateica, ka esmu nobremzējusi. Ko tieši viņa gribēja izdarīt, nezinu. Nogrieza ceļu,” stāsta ”Toyota” automašīnas vadītāja Andželika.

””Audi” vadītāja neievēroja drošu braukšanas distanci, kā rezultātā sadūrās ar priekšā braucošo transporta līdzekli, un tā rezultātā “Audi” automašīnu izsvieda pretējā joslā, kur tā sadūrās ar taksometru,” skaidro Ceļu policijā.

Tai pašā laikā kādas citas aculiecinieces teiktais liek secināt, ka viss nav tik viennozīmīgi, kā varētu šķist. ”Tas viss notika ļoti ātri, bet, protams, ka man uzreiz laiks izstiepās. Es braucu pa labo joslu, un automašīna ”Land Cruiser” iegriezās blakus joslā, un notika sadursme. Viņu apmeta riņķī, un es izglābos tāpēc, ka paplašinājās josla un es apbraucu apkārt,” stāsta Kristīne.

Ja arī jūs redzējāt negadījumu, taču notikuma vietā nesniedzāt liecību, vai arī jūsu rīcībā ir kādi materiāli, kas varētu palīdzēt policistiem noteikt vaininieku, lūdzu, sazinieties ar Ceļu policiju vai zvaniet pa tālruni 110.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu