Sestdien ceļu satiksmes negadījumos divi bojāgājušie

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Valsts policija

Sestdien Latvijā reģistrēti 117 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā divi un cieta vēl 13 cilvēki, informēja Valsts policijā.

Sestdien plkst.8.48 Siguldas novada Siguldas pagasta Apogos vīrietis, vadot velosipēdu, pie nenoskaidrotiem apstākļiem nobrauca no brauktuves un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījuma dēļ velosipēda vadītājs no gūtajām traumām mira notikuma vietā. Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Savukārt plkst.23.21 Ludzas novada Cirmas pagasta Zeļčevas "Ūpēs" vīrietis, vadot motociklu "Suzuki GSX", uzbrauca alnim, kurš pēkšņi šķērsoja ceļa braucamo daļu. Motocikla vadītājs no gūtajām traumām mira notikuma vietā. Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Sestdien visvairāk - 45 - ceļu satiksmes negadījumu reģistrēts Rīgas reģionā, 16 - Zemgales reģionā, 15 - Vidzemes reģionā, 24 - Kurzemes reģionā, bet 17 - Latgales reģionā.

Arī cietušo visvairāk - astoņi - bijis Rīgas reģionā, savukārt Zemgales, Kurzemes un Latgales reģionos katrā bija pa diviem cietušajiem, bet Vidzemē - viens.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibuma Valsts policija sestdien aizturējusi kopumā 21 autovadītāju, informēja Valsts policijā.

Desmit dzērājšoferi aizturēti Rīgas reģionā, pa trijiem Vidzemes, Kurzemes un Zemgales reģionos, bet divi - Latgales reģionā.

Savukārt par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem sestdien noformēti kopumā 185 protokoli. Tajā skaitā Rīgas reģionā sodīti 46 autovadītāji, Zemgalē - 40, Vidzemē - 43, Kurzemē - 37, bet Latgalē - 19. Rīgas reģionā divi autovadītāji sodīti arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 439 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Tāpat Valsts policija sestdien valstī reģistrējusi vienu laupīšanu, kas notikusi Rīgas reģionā, divas automašīnu zādzības - pa vienai Kurzemē un Latgalē, kā arī divas zādzības no mājokļa, kas notikušas Rīgas reģionā un Vidzemē.

Sestdien arī reģistrētas četras velosipēdu zādzības, no kurām trīs bijušas Rīgas reģionā, bet viena - Zemgalā, savukārt Kurzemē Valsts policija pieņēmusi vienu lēmumu par nošķiršanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu