Nezināms autobraucējs Dzirciemā sabojā piecus spēkratus un pazūd bez pēdām

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Par galvassāpēm vismaz pieciem automašīnu īpašniekiem, kuri Daugavgrīvas ielas 60. nama iekšpagalmā naktī novietoja savus spēkratus, parūpējās kāds, iespējams, dzēris vadītājs. Ar vēl nenoskaidrotu auto viņš taranēja rindā stāvošas vieglās automašīnas un aizbrauca no notikuma vietas, ziņo TV3 raidījums ”Degpunktā”.

Vismaz viens no sabuktētajiem spēkratiem bija īslaicīgās auto nomas kompānijas braucamrīks, taču pārējās automašīnas piederēja vietējiem iedzīvotājiem. Nelaimīgie spēkratu īpašnieki ārā pavadīja vairāk nekā stundu, kamēr novērtēja bojājumus un sazvanīja policistus.

Vietējā iedzīvotāja raidījumam atklāj, ka policija pirmo reizi izsaukta plkst.4, uzreiz pēc incidenta. Otrreiz policijai zvanīts ap plkst.6 no rīta, tomēr likuma sargi notikuma vietā ieradušies ap deviņiem no rīta.  

Sazinoties ar valsts policijas pārstāvjiem, ”Degpunktā” guva apstiprinājumu, ka minētais gadījums ir reģistrēts un ekipāža notikuma vietā bijusi, kā arī saņēma skaidrojumu, kādēļ policistu ierašanās Daugavgrīvas ielā tik ļoti kavējusies. 

Policijā skaidro: ”Īsu mirkli pirms zvana, ap plkst. 3.00, bija noticis smags ceļu satiksmes negadījums Rīgā, Vienības gatvē 186a – sadursme starp automašīnu ”Audi” un automašīnu MAN, kā rezultātā bija cietušas četras personas. Uz laiku bija jāslēdz transportlīdzekļu kustība abos virzienos, un bija nepieciešama arī automašīnu evakuācija.”

Policijā ziņo, ka saistībā ar incidentu Daugavgrīvas ielā ir ierosināts administratīvā pārkāpuma process un tiek veiktas darbības, lai avārijas vaininieku atrastu un sodītu. Likumsargi pieprasījuši arī videokameru ierakstus no apkārt esošajām ēkām, pieļaujams, tostarp arī no Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesas ēkas, kas atrodas dažu metru attālumā no minētās stāvvietas. Visticamāk, vaininieks, braucot prom, nonāca vairāku kameru redzeslokā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu