TVNET GRUPA rīkotā diskusija par psihisko veselību tiek pārcelta uz raidījumu "Nedēļas fokusā" (24)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
TVNET logo
TVNET logo Foto: TVNET

Saistībā ar neparedzētām izmaiņām dalībnieku sarakstā TVNET GRUPA rīkotā diskusija par psihisko veselību tiek pārcelta no festivāla LAMPA uz TVNET raidījumu "Nedēļas fokusā".

Iesūtītie jautājumi tiks uzdoti dalībniekiem TVNET raidījumā "Nedēļas fokusā", kas tiks organizēts tuvākajā laikā. Sekojiet līdzi informācijai TVNET mājaslapā.

Jau ziņots, ka šajā diskusijā pacientu pieredze tiks sasaistīta kopā ar žurnālistu skatījumu un ārstu redzējumu par psihiskās veselības atspoguļojuma aspektiem. Atbildot uz skatītāju jautājumiem, nozares profesionāļi kopā ar pacientiem mazinās sabiedrībā esošās stigmas un maldīgos priekšstatus.

Diskusiju moderēs TVNET GRUPA žurnālists Mārtiņš Daugulis.

Diskusijā piedalīsies 

  • Ilze Viņķele, bijusī veselības ministre
  • Ofēlija Spektore, jauna, enerģiska sieviete, kuras dzīves lielākais pārbaudījums jau kopš bērnības bijis cīņa ar nopietnām mentālās veselības problēmām
  • Māris Taube, viens no vadošajiem psihiatriem Latvijā

Pateicamies lasītājiem par iesūtītajiem jautājumiem!

Līdztekus šai diskusijai TVNET GRUPA augustā turpina 2020. gadā aizsākto projektu "Uz robežas", kas veltīts psihiskās veselības problēmām Latvijā.

Jaunā projekta ietvaros tiks veidotas četras dokumentālas īsfilmas, kuras katra koncentrējas uz noteiktas sabiedrības grupas psihiskās veselības problēmām. Īsfilmās aplūkotās grupas ir seniori, jaunieši, bērni un reģionu iedzīvotāji. Tāpat organizēsim intervijas un diskusijas ar nozares ekspertiem, kuriem arī jūs, lasītāji, varēsiet uzdot jautājumus.

Visus projekta rakstus meklē ŠEIT

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu