Policija izmeklē iespējamo e-veikala "alilat.lv" krāpniecību

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Policija izmeklē iespējamās e-veikala "alilat.lv" krāpnieciskās darbības, klientiem nepiegādājot skaidu briketes, par kurām ticis samaksāts, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē.

Policijā augustā vērsušies Jelgavas un Dobeles iedzīvotāji ar sūdzībām par "alilat.lv", kas, izmantojot e-veikala platformu, piedāvāja piegādāt skaidu briketes, klientam veicot priekšapmaksu. Iedzīvotāji, nesaņemot apmaksāto preci, vērsās policijā.

Par notikušo sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana. Izmeklēšanā noskaidrots, ka juridiskajā adresē šāds uzņēmums nav atrodams, kā arī e-veikala platforma vairs nav aktīva.

Policija aicina iedzīvotājus būt vērīgiem un neveikt priekšapmaksu nepārbaudītiem e-komersantiem. Tāpat policija lūdz atsaukties tās personas, kuras arī veikušas priekšapmaksu šim uzņēmumam, bet preci nav saņēmušas, vēršoties policijā ar iesniegumu vai zvanot 110.

Publiski pieejamā informācija liecina, ka "alilat.lv" īpašniece ir Salaspils novadā reģistrētā SIA "Ali Truck". Igoram Gudelaitim piederošā uzņēmuma apgrozījums pērn bijis 500 eiro, bet zaudējumi - 906 eiro.

Aģentūrai LETA sazināties ar uzņēmuma pārstāvjiem nav izdevies, jo publiskotie tālruņa numuri nav sasniedzami.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu