Amerikānis nejauši noslīcina upē savu auto, jo vēlējies uzpildīt radiatoru

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: KIMA Action News

Cilvēka izdomai, lai cik ačgārna tā būtu, nav robežu. Par to var pārliecināties pēc stāsta par kādu amerikāni no Vašingtonas štata (ASV), kurš vēlējās uzpildīt sava Chevrolet Suburban radiatoru ar ūdeni, vienkārši iebraucot ūdenstilpē. 

Neparasto izsaukumu no satrauktiem iedzīvotājiem Jakimas apgabala šerifa birojs saņēma pagājušajā otrdienā pirms pusdienas laika. Ļaudis bija pamanījuši deviņdesmito gadu apvidnieku tāda paša nosaukuma upē un pauda bažas, ka ar vadītāju varētu būt notikusi liela nelaime. 

Šerifs nekavējoties nosūtīja uz notikuma vietu ekipāžu, taču tā, ierodoties notikuma vietā, konstatēja, ka piecmetrīgais Suburban ir noslīcināts, bet tā vadītājs sveiks un vesels stāv krastā, vēsta KIMA Action News.

Jautāts, kas noticis, automobiļa saimnieks vaļsirdīgi atzinās, ka bija tikko nomainījis dzesēšanas sistēmas termostatu, tāpēc bijis nepieciešams uzpildīt dzesēšanas šķidrumu. Bet tā vietā, lai apgrūtinātu sevi ar smagu lejamo trauku cilāšanu vai tērētu naudu antifrīzam, ko var iegādāties jebkurā degvielas uzpildes stacijā, viņš nolēma ar auto daļēji iebraukt upē.

Vīrieša loģika savā ziņā ir skaidra, jo zem ūdens iegremdēts radiators ar noskrūvētu aizdares korķīti uzpildītos viens divi. Tomēr vīrietim iecerēto īstenot neizdevās, jo auto noslāpa un "noslīka".

Kā minēts, cietušo šajā incidentā nav. Nav arī zināms, vai vīrieša neapdomība kaut kā tiks sodīta. Lai gan sabojāts auto jau ir pietiekami liels sods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu