Mazāk nekā mēnesis līdz gada sievišķīgākajam pasākumam sievietēm “Forums Līdere”

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Mazāk nekā mēnesis atlicis, kad vērsies izstāžu centra “Ķīpsala” durvis un sāksies jau ceturtie Latvijas sieviešu svētki un, ļoti iespējams, gada sievišķīgākais notikums “Forums LĪDERE”.

Šoreiz par foruma datumu izvēlēts ne mazāk vasarīgais 17. septembris, taču norises vieta palikusi nemainīga, un arī šogad tas notiks plašajās “Ķīpsalas” telpās, kuras uz pasākuma dienu piedzīvos vēl nebijušas un sievišķīgas pārvērtības.

Taču atšķirībā no pērnā gada šogad “Forums LĪDERE” apmeklēšanai būs nepieciešams derīgs Covid-19 sertifikāts.

“Forums LĪDERE” norisināsies jau ceturto gadu, un pasākuma organizatori, kā ierasts, būs parūpējušies par dažādiem pārsteigumiem visas dienas garumā. Apmeklētājām tiks sarūpēti muzikāli priekšnesumi, kulināri baudījumi, īpašie piedāvājumi no pasākuma atbalstītājiem un daudz kas cits.

Arī par skatītājām tiešsaistē nebūs aizmirsts un pasākuma galveno daļu - 20 harismātisku lektoru uzstāšanos būs iespējams baudīt visā pilnībā.

Arī šogad “Foruma LĪDERE” programma sadalīta trīs lielos blokos.

  • Pirmajā no tiem tiks runāts par un ap profesionālo izaugsmi, kā sasniegt vairāk. Lektoru prezentācijas šajā daļā vīsies ap tādām tēmām kā atkarība no atzinības un kā to ārstēt, cik gatavas mēs varam būt pārmaiņām, kā neļaut sevi “nocenot”, kā izmantot bailes kā restartu, dažādie ceļi, kā nokļūt līdz savam aicinājumam un citi pieredzes stāsti.
  • Pasākuma otrā daļa veltīta attiecībām un ģimenei. Tajā lektori runās par izvēlēm, kuras aizved pie sevis, par dzīves paradoksu, kad tumšākās ēnas var kļūt par harismu. Tikpat svarīga kā sievietes garīgā veselība ir fiziskā labsajūta, tāpēc pasākumā arī uzstāsies lektori, kuri atklās svarīgāko par hormoniem, kā gūt seksuālo brīvību.
  • “Foruma LĪDERE” noslēdzošā daļa tradicionāli veltīta sievietes personiskajai attīstībai ar mudinājumu sapņot drošāk. Lektori runās par ceļu caur ērkšķiem uz zvaigznēm arī tad, kad dzīve uzlikusi papildu pārbaudījumus, par sievieti, ko mēs redzam ik dienu, - sevi, par sapņiem, izvēlēm, cik patiesībā plašas ir mūsu dvēseles, un daudz ko citu.

Tā kā drošība un veselība ir pirmajā vietā, “Forumu LĪDERE” klātienē varēs baudīt tās dāmas, kuras uzrādīs derīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina vakcinācijas vai arī slimības pārslimošanas faktu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu