Zādzības mēģinājums ar kuriozu iznākumu - Ņiva neiztur laupījuma svaru (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Krievijas Iekšlietu ministrijas reģionālā departamenta preses dienests

Kuriozu atgadījumu piedzīvojis kāds garnadzis Krievijas pilsētas Belgorodas apgabalā, kad viņš centās nozagt dzelzceļa sliežu posmu, lai to nodotu metāllūžņos. Viņam jau gandrīz izdevās īstenot iecerēto, tomēr šoreiz pievīla tehnika - zaglis ar masīvo lomu līdz nodošanas punktam netika, jo viņa Ņiva burtiski sabruka zem lielā svara.

Krievijas Iekšlietu ministrijas reģionālā departamenta preses dienests ziņo, ka nozieguma atklāšanas notikumu virkne sākusies ar kādu vietējo zemnieku, kurš vērsies pie likumsargiem ar sūdzību, ka viņa saimniecībā nozagta dzelzceļa sliede. Ne viss 30 metrus garais posms, bet aptuveni trešā daļa no tā. 

Sekojot zaglim pa sliedes posma atstātajām pēdām, zemnieks uzgājis pamestu Ņivu ar nozagto dzelzceļa infrastruktūras posmu un nolauzto riteni. Tā kā neviena cilvēka tuvumā nebija, atlika secināt, ka automobilis neizturēja viņam uzlikto slodzi, balstiekārta sabruka, bet zaglis, baidoties no soda, aizbēga. 

Kad pie Ņivas ieradās policisti, viņi centās noskaidrot automobiļa piederību pēc šasijas numura, tomēr izrādījās, ka auto jau sen ir noņemts no uzskaites un šādā veidā saikni ar potenciālo likumpārkāpēju noskaidrot neizdosies. Uz vietas atstāties pierādījumi gan vēlāk ļāva rajona policijas darbiniekam identificēt vainīgo. Tas izrādījās kāds 39 gadus vecs blakus ciema iedzīvotājs.

Par nodarījumu vainīgajam tagad draud līdz pat 5 gadu cietumsods.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu