eBay izsolē nonākusi tīri simpātiska Ņiva

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: eBay

Lielbritānijā pārdošanā nonākusi simpātiska klasiskā Lada Ņiva. 1993. gada automobilis ir ne tikai lieliski saglabāts, bet arī rūpīgi pārbūvēts.

Mašīnas pārdevējs raksta, ka ņivu viņš nopircis 2013. gadā no tās pirmā īpašnieka. Krievijā ražotais apvidnieks nebija daudz braucis, tādēļ bija gandrīz ideālā stāvoklī.

Foto: eBay

Mašīnas virsbūve izskatījās gandrīz kā jauna, tādēļ tās atsvaidzināšanā būtiski ieguldījumi nebija vajadzīgi. Balstiekārtu, bremzes un apgaismes tehniku gan brits nomainīja. Un gāja vēl tālāk.

Proti, zem Ņiva pārsega iebūvētā 1,7 litru motora vietā viņš uzstādīja 2,0 litru motoru ar 135 ZS, kāds savulaik izmantots arī Fiat un Lancia automobiļos. 

Foto: eBay

Eksporta ņivai, kam stūre ir labajā pusē, tika atstāti oriģinālie tērauda diski, taču tie tika paplatināti un pārkrāsoti, savukārt standarta apriepojuma vietā uzmontētas 215/65 R16 izmēra riepas ar lieliem protektora klučiem. Lai drošāk varētu doties pretī dubļu izaicinājumiem. Papildus tam mašīnas klīrenss palielināts par 2 centimetriem.

Nelielas izmaiņas veikta arī interjerā. Tas gan ļoti līdzinās oriģinālam, taču sēdekļiem ir ādas apdare, bet griesti apšūti ar melnu alkantaru.

Foto: eBay

Kamēr pie mums lietota Lada Ņiva pieejama jau par aptuveni 500 eiro, lieliski saglabātais eksemplārs Lielbritānijā, kurš nobraucis tikai 22 tūkstošus kilometru, nākamajam īpašniekam izmaksās vismaz 10 000 mārciņu jeb 11 200 eiro, kas ir izsoļu vietnē eBay noteiktā sākuma cena.

Foto: eBay
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu