"Egoistes" rubrikā "Spridzini un atbildi" izaicinājām četru bērnu mammu, "Latvijas lepnums" laureāti, operdziedātāju un politiķi Evitu Zālīti-Grosu, kura ir arī viena no šā gada foruma "Līdere" lektoriem.

Rubrikas "Spridzini un atbildi" intervijas noteikumi ir it kā vienkārši, bet tajā pašā laikā, kā video manīsiet, nemaz tik viegli izpildāmi. Personības uzdevums ir, spridzinot balonu, saņemt visnegaidītāko jautājumu, uz kuru uzreiz jāatbild.

Foto: Jānis Škapars

Skaties video un uzzini Evitas Zālītes-Grosas atbildes uz šiem jautājumiem!

  • Uzspēlēt dambreti ar Vairu Vīķi-Freibergu vai apēst picu ar Mairi Briedi?
  • Trīs lietas, kuras esmu iemācījusies mājsēdes laikā!
  • Mans pirmais algotais darbs un pirkums par pirmo algu;
  • Pēdējā noskatītā filma, kas man lika kārtīgi izraudāties;
  • Manas skaistākās bērnības atmiņas...
  • Kas katrai sievietei noteikti būtu jāizmēģina vienu reizi mūžā?
  • Eklēri vai žāvēta vistiņa?
  • Mans dzīvē vismazāk noderīgais talants ir...

Operdziedātāja un politiķe Evita Zālīte-Grosa forumā "Līdere" dalīsies savā dzīvesstāstā, pārdomās un atziņās. Par vērtībām, spēku, ēnas brīžiem un uzvarām. Lūdzām Evitu pastāstīt nedaudz sīkāk, ko mēs viņa lekcijā dzirdēsim!

Jūsu lekcijas nosaukums "No dzīves lielajiem "mīnusiem" , dziedinošos "plusos". Pastāstiet par ko foruma klausītājas varēsim aizdomāties Jūs klausoties?

Evita Zālīte-Grosa:  Vai Jūsu dzīvēs ir bijuši brīži, kad šķiet, ka sliktāk nevar būt un tur nekā nevar darīt? Jā un visbiežāk mēs šos likteņa triecienus un pārbaudījumus kādu brīdi ieskaitām dzīves "mīnusu" ailītē. Mēs cīnāmies, kārpāmies, dusmojamies, bet reizēm vienkārši ļaujamies šīm sāpēm un skumjām, citām emocijām un ļaujam visam notikt... 

Ar mani ir noticis līdzīgi, tomēr, paradoksālā kārtā, kādu dienu es atklāju, ka tieši

šie lielākie “mīnusi “dzīves laikā ir nesuši skaistus augļus, transformējuši manu izpratni un galu galā pārtapuši “plusos”...

Noteikti pie ”plusiem” var pieskaitīt arī šo iespēju dalīties ar piedzīvoto forumā “Līdere”!

Uz tikšanos forumā "Līdere", kas notiks jau 17. septembrī!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X