1974.gadā amerikānis Ronalds Defeo jaunākais Amitivilā, Longailendas dienvidu daļā, nošāva visu savu ģimeni - vecākus, divas māsas un divus brāļus. Gadu vēlāk mājā ievācās cita ģimene, taču jau pēc nepilna mēneša no turienes aizbēga, apgalvojot, ka slaktiņu pieredzējusī māja ir apsēsta. Vēlāk izrādījās, ka ģimenes stāsts ir pilns dažādu nepatiesību. Vārdu salikumu "šausmas Amitivilā" dzirdējuši daudzi, taču ne visiem zināms par šo gadījumu pavadošajiem ģimenes konfliktiem, alkatību un meliem.

"Apsēstā" māja Amitivilā

1974.gada 13.novembra vakarā 23 gadus vecais Defeo ieskrēja bārā un panikā kliedza: "Palīdziet! Šķiet, mana māte un tēvs ir nošauti!" Vairāki cilvēki kopā ar Defeo devās uz viņa mājām Okeāna avēnijā 112, kur pavērās asinis stindzinoša aina - visa kuplā Defeo ģimene gulēja savās gultās miruši.

Defeo tika aizvests uz policijas iecirkni, sākotnēji - paša drošībai. Taču policisti ātri vien pamanīja dīvainības jaunā vīrieša stāstā, un nākamajā dienā Defeo atzinās, ka pats nogalinājis savus tuviniekus. "Kā sāku, tā vairs nespēju apstāties. Tas notika tik ātri," viņš stāstīja un pēc tam parādīja, kur paslēpis slepkavību ieroci.

1975.gada nogalē pēc Defeo notiesāšanas māju ar piecām guļamistabām un peldbaseinu par izdevīgu cenu iegādājās Lucu ģimene. Īpašuma traģiskā vēsture Luciem bija zināma.

Nesen precētie Džordžs un Keitija dzīvoja kopā ar trim bērniem no Keitijas iepriekšējās laulības - deviņgadīgo Danielu, septiņgadīgo Kristoferu un piecgadīgo Melisu. Kāds draugs pārliecināja Lucus māju pirms ievākšanās iesvētīt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X