Par īpaši cietsirdīgu sievietes aplaupīšanu aizturēti divi jaunieši un vīrietis (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Šonedēļ par īpaši cietsirdīgu sievietes aplaupīšanu Gulbenes novadā aizturēti divi jaunieši un vīrietis, informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Zane Vaskāne.

Trešdien ap plkst.21.30 Gulbenes novadā, iekļūstot kādā privātmājā, vairākas personas maskās, pielietojot fiziku spēku un īpaši cietsirdīgi aplaupīja sievieti. Personas no sievietes nolaupīja 480 eiro. Cietusī sieviete tika nogādāta medicīnas iestādē.

Policija nekavējoties sāka operatīvās meklēšanas pasākumus un procesuālās darbības vainīgo personu noskaidrošanai. Aizdomās par laupīšanas izdarīšanu, pielietojot fizisku vardarbību, policija aizturēja 1987.gadā dzimušu vīrieti un divus 2004.gadā dzimušus jauniešus. Visas trīs personas jau iepriekš nonākušas policijas redzeslokā.

Tiesa lems par drošības līdzekļa piemērošanu aizturētajām personām.

Par notikušo policijā ir sākts kriminālprocess saskaņā ar Krimināllikuma 176.panta otro daļu par laupīšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem. Izmeklēšana kriminālprocesā turpinās.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu