Jēkabpilī par uzbrukumu taksometra vadītājam aizturēts jaunietis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Aizvadītās nedēļas nogalē Jēkabpilī par uzbrukumu taksometra vadītājam un veselībai bīstamu traumu nodarīšanu policistam aizturēts jaunietis, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Sestdien, 25.septembrī, policijā saņemta informācija no kāda taksometra vadītāja par laupīšanu. Nekavējoties ierodoties notikuma vietā, informācija par laupīšanu neapstiprinājās, tomēr likumsargi konstatēja, ka trīs jaunieši nevēlas norēķināties par braucienu, ir sabojāts taksometrs, kā arī nodarīti miesas bojājumus taksometra vadītājam.

Ieraugot policistus, 2002.gadā dzimusi jauniete palika notikuma vietā, bet divi 1999.gadā dzimuši puiši centās aizbēgt no notikuma vietas, tāpēc likumsargam nācās veikt brīdinājuma šāvienu gaisā.

Kad jaunieši tika nogādāti policijas iecirknī, viens no puišiem turpināja uzvesties agresīvi. Viņš pretojās policijas darbiniekam, iegrūda viņu durvju stiklā. Likumsargs guva veselībai bīstamas traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē.

Policijā par notikušo ir sākti kriminālprocesi par huligānismu un par pretošanas varas pārstāvim. Tāpat aizdomās par atrašanos narkotisko vai psihotropo vielu iespaidā jaunieši tika nogādāti uz medicīnisko pārbaudi ārstniecības iestādē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu