Bejonsī un Jay-Z greznais Rolls-Royce pirmo reizi izbrauc saulītē (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Rolls-Royce Boat Tail pie Komo ezera Itālijā
Rolls-Royce Boat Tail pie Komo ezera Itālijā Foto: Rolls-Royce

Šā gada vasarā viena no kartākajām tēmām pasaules autobūves nozarē bija visu laiku dārgākais jaunais automobilis Rolls-Royce Boat Tail. Unikālā automobiļa piederība netiek oficiāli atklāta, tomēr pastāv skaidras norādes uz to, ka 23 miljonus vērtās mašīnas saimnieki ir reperis Jay-Z un dziedātāja Bejonsī.

Pie Villa d'Este viesnīcas Komo ezera krastā Itālijas ziemeļos ik gadu norisinās Concorso d'Eleganza Villa d'Este, kas pulcē planētas greznākos, ekskluzīvākos, iekārojamākos un visādi citādi visiekārojamākos labas automašīnu būvēšanas paraugus. Izstādes-konkursa eksponātu vidū ir automobiļi no dažādiem laikmetiem, un šogad to vidū būs arī unikālais Rolls-Royce Boat Tail ar piknika piederumiem un saulessargu bagāžniekā.

Britu uzņēmuma vadītājs Torstens Millers Ētvēss norāda, ka automašīnas pirmā parādīšana plašākai publikai tieši Villa d'Este dārzā ir milzu privilēģija, turklāt tā sasaucas ar pirmā modernās ēras speciāli būvētās rolsroisa – Sweptail – pirmizrādi šeit pat 2017. gadā.

Rolls-Royce norāda, ka Boat Tail publiski klātienē būs aplūkojams tikai šajā nedēļas nogalē, tas ir – divas dienas, un tad atgriezīsies privātajā kolekcijā, kur atradies kopš virtuālās atklāšanas šā gada maijā. 

Concorso d’Eleganza Villa d’Este pirmoreiz norisinājās 1929. gadā. Tas ir viens no svarīgākajiem un krāšņākajiem autodzīves pasākumiem. Parasti sarīkojums norisinās maijā, taču 2021. gadā tā norise tika pārcelta uz nedēļas nogali no 1. līdz 3. oktobrim.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu