Ukrainā taksometrā miris 33 gadus vecs deputāts

TVNET/RFE/RL
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TASS/Scanpix

Piektdienas rītā Kijevā taksometrā miris 33 gadus vecais parlamenta deputāts Antons Poļakovs. Par viņa nāves apstākļiem sākta izmeklēšana, vēsta raidorganizācija RFE/RL.

Policija apturēja taksometru ātruma pārkāpšanas dēļ. Tobrīd Poļakovs bezsamaņā gulēja aizmugurējā sēdeklī. Tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība. Mediķi mēģināja viņu reanimēt, taču nesekmīgi. Poļakovu atzina par mirušu notikuma vietā.

Taksometra vadītājs apgalvoja, ka pasažieri uzņēmis dažas minūtes pirms tam, kad policija apturēja viņa auto, un ka vīrietim mašīnā palicis slikti, norāda Ukrainas ģenerālprokurore Irina Venediktova.

Poļakovs Augstākajā Radā tika ievēlēts 2019.gada jūlijā no Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska partijas "Tautas kalps". Taču tā paša gada novembrī viņš no partijas tika izslēgts, kā iemeslu minot neētisku uzvedību.

Poļakovs tolaik raidorganizācijai RFE/RL sacīja, ka patiesais iemesls viņa izslēgšanai no partijas esot bijusi viņa sāktā parakstu vākšana par neuzticības balsojumu pret toreizējo ģenerālprokuroru Ruslanu Rjabošapku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu