Jelgavas novadā avārijā gājis bojā viens cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Jelgavas novada Paltones pagastā ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā viens cilvēks, informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Ceļu satiksmes negadījums noticis ap plkst.16.50, kad automašīnas "Ford Galaxy" vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca šķērslim - kokam.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas pasažiere, kura ar gūtajām traumām tika nogādāta medicīnas iestādē, bet notikuma vietā mira automašīnas vadītājs. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 18 cilvēki, no tiem trīs gājēji un divi velosipēdisti.

Rīgas reģionā cietuši deviņi cilvēki, no tiem trīs gājēji un divi velosipēdisti, bet Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē cietuši katrā pa trijiem cilvēkiem.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēts 76 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 13 bija ar cietušajiem, bet vienā avārijā ir bojāgājušais.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 37 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 13, Vidzemē 10, Kurzemē deviņi, bet Latgalē septiņas avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Diennakts laikā policisti pieķēruši 19 dzērājšoferus un vienu narkotikas lietojušu autovadītāju

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti septiņi autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un vienu, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas.

Rīgas reģionā diennakts laikā apturēti pieci dzērājšoferi, Vidzemē un Kurzemē pieķerti katrā pa četriem, bet Zemgalē un Kurzemē katrā par trīs, lai gan Zemgalē pieķerts viens viens narkotikas lietojis autovadītājs.

Pagājušā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 259 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet vienu par agresīvu braukšanu.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 502 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu