Krievijas Ārlietu ministrijai gadījies nesmukums ar Putinu un lāci (38)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: twitter

Krievijas Ārlietu ministrijas pārvaldītais Krievijas oficiālais konts “Russia” sociālajā tīklā “Twitter” izraisījis interneta lietotāju smīkņāšanu par kontā publiskoto apsveikumu nesenajā Krievijas prezidenta Vladimira Putina dzimšanas dienā, ziņo Krievijas medijs “Meuduza”.

Kontā “Russia” 7.oktobrī tika ievietots apsveikums Putinam viņa 69. dzimšanas dienā. “Viņš iedvesmo filmas, grāmatas, dzejoļus, ziņas un pat mītus un leģendas,” teikts apsveikumā.

Apsveikumam pievienots arī attēls, kurā Putins redzams blakus lielam lācim, kas bieži vien tiek izmantots kā viens no Krievijas varenības simboliem.

Tomēr tvitera lietotāji ātri vien pamanīja, ka kolāžā redzamajam lācim ne tikai nav nekāda sakara ar Krieviju, bet tas turklāt ir no ASV - valsts, ko Krievija uzskata par klaji nedraudzīgu un vaino teju visās savās problēmās.

Kā izrādījās, attēlā blakus Putinam redzamais lācis ir Aļaskas brūnais lācis, bet paša lāča attēls, kas izmantots kolāžā ar Putinu, ņemts no diorāmas, kas atrodas Amerikas dabas vēstures muzejā. To apstiprinājuši arī paša muzeja pārstāvji.

Komentāri (38)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu